Καλησπερα θα ήθελα να ρωτησω πως πρέπει να χορηγούμε τις πιπεριές στα πουλιά (κομμένες σε μικρα κομματι;, καθαρισμενες απο τους σπόρους που έχουν μέσα; )Επίσης ποιες πιπεριές επιτρέπεται να χορηγούνται μιας και οπου να'ναι θα υπάρχουν σε αφθονία
Εγώ τα αφήνω τα σπόρια δεν τα βγάζω.καθαρισμενες απο τους σπόρους που έχουν μέσα; )
Όχι σε κομμάτια...Καλησπερα θα ήθελα να ρωτησω πως πρέπει να χορηγούμε τις πιπεριές στα πουλιά (κομμένες σε μικρα κομματι;, καθαρισμενες απο τους σπόρους που έχουν μέσα; )Επίσης ποιες πιπεριές επιτρέπεται να χορηγούνται μιας και οπου να'ναι θα υπάρχουν σε αφθονία
Μιχάλη σε τι αναφέρεσαι;Στα πουλιά δεν προκαλεί ένα καυστικό ερεθισμό
Στην καψαϊκίνηΜιχάλη σε τι αναφέρεσαι;
αλλά δεν βλέπω και το λόγο που θα πρέπει για να τις δώσουμε..
Για τις πολύ καυτερές τις λεγόμενες τσίλι ή τέλος πάντων... Τις μικρές... Δεν γνωρίζω ... Και δε βρίσκω το λόγο που θα πρέπει να μάθω...
Για τα σποράκια.. εγώ τα βγάζω χωρίς όμως να γνωρίζω το γιατί... αν κάποιος ξέρει... Θα ήθελα να μάθω.
Τα πουλιά τρώνε τις πιπεριές και τα σπόρια δεν τους βλάπτουν. Επίσης, τα πουλιά μπορούν να φάνε και καυτερές πιπεριές.
Δεν έχω διαβάσει κάποια σχετική αναφορά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δίνονται κόκκινες πιπεριές (καυτερές) ως συμπλήρωμα της διατροφής σε βιταμίνη Α.Στο στομάχι τους όμως; Για τα καυτερα ρωτάω
Εγώ δίνω το κεντρικό κομμάτι με τα σπόρια και τα πιο πολλά τα τρώνε. Δεν είδα ποτέ να αντιμετωπίσουν πρόβλημα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας