Βότανα Σαλάτα βοτάνων

Οι οδηγίες αναφέρουν:
Βράζουμε νερό
Ρίχνουμε το νερό σε ρηχό δοχείο και προσθέτουμε μια καλά γεμάτη κουταλιά της σούπας Natural Tea για κάθε λίτρο νερό.
Αφήνουμε το μείγμα για 10 λεπτά καλύπτοντας το δοχείο.
Περνάμε το τσάι από σουρωτήρι.
Αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτοιμο.
Προσοχή! ΔΕΝ βράζουμε το τσάι.
 
Τζώρτζια θα σου πω εγώ τι κάνω!
Κάθε 15 ημέρες στα καναρίνια και κάθε εβδομάδα στα Ιθαγενή,όλο το χρόνο.
Μπορούμε τη μέρα που το χορηγούμε, να βγάλουμε εντελώς την ποτίστρα με το νερό, αφήνοντας μόνο το τσάι;
Αν παραμείνει σε ένα μπουκάλι, χαλάει;
 
Μπορούμε τη μέρα που το χορηγούμε, να βγάλουμε εντελώς την ποτίστρα με το νερό, αφήνοντας μόνο το τσάι;
Αν παραμείνει σε ένα μπουκάλι, χαλάει;
Εννοείτε ότι αφαιρούμε την ποτίστρα με το νερό.
Επί τη ευκαιρία να πω ότι κάθε φορά που δίνουμε οποιοδήποτε υδατοδιαλυτό συμπλήρωμα-φάρμακο αφαιρούμε οποιαδήποτε άλλη πηγή νερού καθώς και φρούτα και πρασινάδες.
Δεν βλέπω το λόγο, για να απαντήσω και στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου, να μην φτιάχνουμε κάθε φορά φρέσκο τσαγάκι. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω παραπάνω από όσο χρειάζομαι και ούτε το συνιστώ.
 
Συνίσταται κάθε φορά να φτιάχνετε το ρόφημα που θα καταναλωθεί στις επόμενες δύο ημέρες.
Παράλληλα, καλό είναι αντί για τις απλές ποτίστρες να χρησιμοποιούνται αυτές με τις μπίλιες, έτσι ώστε το νερό να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα, για να διαρκεί φρέσκο περισσότερο.
 
Back
Top