να σου στειλω αλλη μια φωτο να καταλαβεις πιο καλα την διαφορα;Ωραία, σε ευχαριστω, τωρα με τις πρόσφατες φωτό πράγματι κατάλαβα.
τα γκρι δεν ειναι ντουνεκιαΝτουνεκι με τετοιο τσαρουχι δυσκολα... υπαρχουν ομως καποια που κανουν κολπα με τσαρουχια
Επειδη ομως νομζω πως εχουμε ξαναμιλησει για τα πουλια σου σε αλλο θεμα ξανα λεω :
ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ
και ομως αυτα ξερεις τι κανουν οταν κατεβαινουν κατω;η οταν ειναι στον αερα;τα γκρι δεν ειναι ντουνεκια
Βρε παλικαρι μου... Τωρα δεν μας δειχνεις τα καπλανια; Που κολανε τα γκρι;τα γκρι δεν ειναι ντουνεκια
α επειδη εστειλα τα γκρι για αυτο λεω καπου χασαμε το θεμα καπλανια ποια λετε εσεις;Βρε παλικαρι μου... Τωρα δεν μας δειχνεις τα καπλανια; Που κολανε τα γκρι;
Αυτο περιμενω να ακουσω!και ομως αυτα ξερεις τι κανουν οταν κατεβαινουν κατω;η οταν ειναι στον αερα;
Ωραία, σε ευχαριστω, τωρα με τις πρόσφατες φωτό πράγματι κατάλαβα.
Τα ασπρομαυραα επειδη εστειλα τα γκρι για αυτο λεω καπου χασαμε το θεμα καπλανια ποια λετε εσεις;
τα ασπρομαυρα θεωριτικα ειναι σερβικα ντουνεκια, οσο για τα γκρι γυρνανε γρω απο τον εαυτο τους οταν κατεβαινουν και οταν πηγαιν στην ευθεια στο πεταμα τους σταματανε σαν να πατανε φρενο ενα πραμαΑυτο περιμενω να ακουσω!
Τα γκρι ειναι αυτσ που λεμε ρωσικα εδω Χαλκιδικη-Θεσσαλονικητα ασπρομαυρα θεωριτικα ειναι σερβικα ντουνεκια, οσο για τα γκρι γυρνανε γρω απο τον εαυτο τους οταν κατεβαινουν και οταν πηγαιν στην ευθεια στο πεταμα τους σταματανε σαν να πατανε φρενο ενα πραμα
ναι ετσι τα λεμε στην βορεια ελλαδα απο κομοτηνη ειμαι εγωΤα γκρι ειναι αυτσ που λεμε ρωσικα εδω Χαλκιδικη-Θεσσαλονικη
Τα ασπρομαυρα πως πετανε;
Δεν το κανουν ομως;τα ασπρομαυρα θα επρεπε κανονικα να κανουν οτι τα ντουνεκια
οχι δεν κανουν κατι και μου εξηγησε πολλα για αυτο το ειδος κτλ κτλ, εγω αυτα τα πηρα με το σκεπτικο οτι πετανε ψηλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι αλλιως τα πραματα,Δεν το κανουν ομως;
Μπορει να μην φταιει η ρατσα αλλα η εκπαιδευση... Αν εσυ ή ο προηγουμενος ιδιοκτητης τα ειχε κλειστα για μηνες για να βγαλει παλι το ντουνεκι απο μεσα του θελει καθημερινη δουλεια για αρκετο καιροοχι δεν κανουν κατι και μου εξηγησε πολλα για αυτο το ειδος κτλ κτλ, εγω αυτα τα πηρα με το σκεπτικο οτι πετανε ψηλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι αλλιως τα πραματα,
μαζι σου ειμαι σε αυτο αλλα ο αλλος δεν τα εβγαζε εξω εγω μερα παρα μερα τα εχω εξω ομως το κακο ειναι οτι εχω δυο πολυκατοικιες και καθονταιΜπορει να μην φταιει η ρατσα αλλα η εκπαιδευση... Αν εσυ ή ο προηγουμενος ιδιοκτητης τα ειχε κλειστα για μηνες για να βγαλει παλι το ντουνεκι απο μεσα του θελει καθημερινη δουλεια για αρκετο καιρο
Υπαρχουν στο θεμα που εχει ανοιξει ο Λαζαρος αλλα δεν σε βοηθαει γιατι δεν ειναι περιστερια εκθεσης με ευδιακριτα στανταρ... Τους ταχυδρομους και τα θεαματικα πρεπει να παρατηρησεις την συμπεριφορα του γιατι υπαρχουν σε ολα τα χρωμματα, κατι που δεν ειναι ευκολο απο αποσταση ή αν δεν εχεις εμπειρια...Δεν υπάρχουν λατινικές ονομασίες για κάθε ράτσα όπως στα φυτά και στα ζώα, ώστε να δεις το πρότυπος τους και μετα να συγκρίνεις;
Για να στρωσουν (αν ειναι πραγματι ντουνεκια) δεν φτανει το εξω... Θελει συστηματικη και στοχευμενη εκπαιδευσημαζι σου ειμαι σε αυτο αλλα ο αλλος δεν τα εβγαζε εξω εγω μερα παρα μερα τα εχω εξω ομως το κακο ειναι οτι εχω δυο πολυκατοικιες και καθονται
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας