Γενικά Σκέφτομαι να αποκτήσω παπαγάλο και θα ήθελα τις συμβουλές σας

Καλησπέρα στην παρέα... Έχω αρχίσει να ψάχνω για το κατάλληλο κλουβί για τον παπαγάλο που θα πάρω (Σενεγάλης)... έχω διαβάσει για τα Montana τα οποία θεωρούνται top... Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που μπορώ να παραγγείλω ή μόνο από site του εξωτερικού; Επίσης έχω δει και κάποια άλλα κλουβιά σε Ελληνικά sites όπως πχ το παρακάτω... Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από αυτά τα κλουβιά; Είναι το ίδιο ασφαλή με τα Montana (όσον αφορά τις βαφές κυρίως);

cage.webp
 
Καλησπερα Γιωργο, αν δεν θες να κανεις εσυ διαδυκτιακα την αγορα μπορεις να μιλησεις με το petshop "Τhe creatures" στο Χολαργο.

Το πιο πανω κλουβι σε ποιο καταστημα το βρηκες;
 
Καλησπέρα Γιώργο. Δεν θα σου πω για τα Montana διότι δεν γνωρίζω. Τον δικό μου σενεγαλης τον έχω σε ένα κλουβί της ferplast το 4χ4. Έτσι λέγεται και είναι το ποιο ποιοτικό από όσα είχα έως τώρα. Άλλο ένα σημαντικό που προτημισα την ετερεια είναι ότι δίνει εγκυηση για το χρώμα που είναι no toxic. Σε παρόμοιο έχω και τον ζακο μου, περισοτερα χρονια αυτό και είναι σαν καινούργιο. Επίσης έχει πόλη δηνατα πλαστικά. Αυτό είναι μια πρόταση που αξίζει αν και ακριβά κλουβιά.
 
Καλησπέρα... Το κλουβί έχει ήδη δρομολογηθεί...
Πάμε τώρα σε άλλη ερώτηση...
Τι τροφή να προτιμήσω; Έχω διαβάσει ότι τα πέλετ είναι ότι καλύτερο... Εσείς τι χρησιμοποιείτε; Πέλετ, σπόρους ή συνδυασμό και των δύο;
Και ποιας εταιρίας είναι καλής ποιότητας;
@ektoras 500 θα με ενδιέφερε να ακούσω και την γνώμη σου φίλε μου, μιας και έχεις τον ίδιο παπαγάλο.
 
Καλησπέρα. Προσωπικά και στους δυο παπαγάλους δεινω την versele laga prestige. Η συγκεκριμένη τροφή είναι μόνο μείγμα σπορων για αφρικανικους παπαγάλους. Πελλετς δεινω της harissons διότι είναι τα μοναδικά που τρώνε. Τα πελλετ τα κάνω μικρά κοματακια και τα βάζω μαζί με τους σπόρους.
 
Τα Σενεγαλάκια μας δεν μας κάναν την χάρη φέτος και δυστυχώς ο εκτροφέας μας δεν έχει μικρά για φέτος... Καταλήξαμε σε ringneck τελικά. Ο μικρός παρελήφθη χθές και είναι κούκλος!
 
Back
Top