Γενικά Σκέφτομαι να πάρω ένα παπαγαλάκι Quaker

GiannisGrs

PB New Member
Εγγραφή
28 Σεπ 2017
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
Καλήσπερα στην ομαδα!
Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να πάρω ενα παπαγαλάκι, κατέληξα σε Quaker. Γενικα δεν εχω εμπειρίες απο pet birds . Εχω διαβασει καποια πραγματα για τα quaker, εχω αγορασει ηδη ενα κλουβι, σε ικανοποιητικες διαστάσεις, κατι αλλο που θα μου προτεινετε να εχω πριν αποκτησω τον παπαγαλο; Εκτος απο καταναλώσιμα εννοειται. Το προβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι δεν βρισκω καποιον εκτροφεα με τα google searches μου, παραμονο αυτο : parrotdisevalley.gr/GR/ . Που διαβασα αρκετα καλα σχολια στα forums του group, αλλα τα εξτρα χρηματα για μεταφορα κτλ, πίθανον να με εμποδισουν απο την αγορα απ'το συγκεκριμενο εκτροφειο, εχω στειλει ενα mail να με ενημερωσει αλλα δεν εχω λαβει απαντηση ακομα, αν καποιος γνωριζει τιμες για quaker blue παρακαλω να το αναφερει :). Επισης σε sites με αγγελιες, σπανια βρισκεις αυτο που ψαχνεις, οποτε δεν κανω καν τον κοπο. Οποιαδηποτε προταση / συμβουλη καλοδεχουμενη.
 
Με το καλό να τον βρεις!
Ρώτα κι εδώ tropicalbirdfarm.gr/Content/Index.asp και αν δεν έχει, παρακάλεσέ τον να σου πει που μπορείς να βρεις. Οι εκτροφείς γνωρίζονται μεταξύ τους.
Το εκτροφείο που ήδη έχεις βρει έχει καλές συστάσεις πάντως.
Για τον παπαγάλο έχεις διαβάσει πληροφορίες; https://community.petbirds.gr/threads/Μονκ-ή-Κουάκερ-monk-quaker-parakeets-myiopsitta-monachus.5879/
Μην πάρεις από μαγαζί καλύτερα.
 
Για πιο λόγο κατέληξες σε κουακερ μπλου; αν είναι λόγο χρώματος δες και για ringneck blue.
 
Για πιο λόγο κατέληξες σε κουακερ μπλου; αν είναι λόγο χρώματος δες και για ringneck blue.
Προσωπική προτίμηση το μπλου και το πρασινο ειναι μια χαρα!
Σκεφτομαι και για ringneck ! Οτι βρω πιο ευκολα.
 
Back
Top