Φροντίδα Σκληρές εικόνες από βασανισμό παπαγαλου

η ολη υποθεση περα απο την φρικη, και ολα τα αρνητικα συνεσθηματα για το συμβαν, προβαλη και ενα ψυχικα αρρωστο ατομο που μαλλον φερει σοβαρα θεματα ψυχικης διαταραχης, και ισως και χειροτερα, και πραγματικα αναρωτιεμε ποιος ο λογος της δημοσιοποιησης αυτου του βιντεο. Πραγματικα αρνουμε να το δω, διοτι αρνουμε την ισοπεδωση. ενας ψυχικα αρωστος που απλα μεχρι ενος σημειου εξυπηρετουσε την εικονα ενος ριαλιτι. και απλα μετα το συμβαν εξακολουθουν να κανουν την διαταραχη του ριαλιτι
 
αναρωτιεμε ποιος ο λογος της δημοσιοποιησης αυτου του βιντεο.
Εχω ακριβώς την ίδια απορία και για αυτό αν και το εζησα όλες αυτές τις μέρες από πρώτο χέρι δεν ανέφερα τίποτα στην ομάδα μας. Όλες αυτές τις μέρες το βίντεο παίζει στην τηλεόραση ασταμάτητα και το βλέπουν παιδάκια. Για ποιο λόγο; Για να πούμε πάλι ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και το έκανε; Δεν το δέχομαι. Εχουμε φτάσει στο σημείο που ο καθένας παίρνει τη ζωή κάποιου ζώου ή ακόμη και συνανθρώπου του και τη βγάζει καθαρή με την ίδια πάντοτε δικαιολογία. Δεν γινόμαστε ψυχικά αρρωστοι από τη μια στιγμή στην άλλη και μόνο για να απαλλαγούμε από την ποινή. Αφού ψυχικά αρρωστος ήταν αυτός, ψυχικά άρρωστα ήταν τα κτήνη που βίασαν και σκότωσαν την κοπέλα στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό, γιατί κανείς δεν έλαβε μέτρα νωρίτερα ώστε να προφυλάξει τους υπόλοιπους; Εχθες είπαν στις ειδήσεις ότι η ποινή θα επανεξεταστεί επειδή ο κόσμος απαιτεί παραδειγματική τιμωρία και απειλεί ότι θα πάρει τον νόμο στα χέρια του αν δεν του αποδοθεί δικαιοσύνη. Και σιγά να μην γίνει. Εμείς στην Τουρκία ζούμε τις τελευταίες μέρες με αυτό το βάναυσο βίντεο, με άλλα βίντεο που δείχνουν το καημένο το πουλάκι που προσπαθεί να φάει κρέμα και φυσικά με πολλά αποχαιρετιστήρια μηνύματα μετά τον θάνατο του. Τι κερδίζουμε αλήθεια βρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο ή νιώθοντας θλίψη για το κακόμοιρο πλάσμα; Το μόνο που έμεινε εδω είναι αθώα παιδικά μάτια που διαπιστώνουν ότι η κάθε διεστραμμένη πράξη μένει ατιμώρητη.
 
Δυστυχώς τέτοια θα γίνονται πάντα..Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς με την αγάπη που έχουμε για τα ζώα είναι να προσπαθούμε να εξαπλώσουμε την αγάπη μας και την όποια γνώση έχει ο καθένας μας ώστε να μειώνονται τα κρούσματα..

Αυτό το βίντεο έγινε viral κάτω από την λογική του "άρτος και θεάματα"..Ωστόσο, υπάρχουν τόσα και τόσα ζωάκια που βασανίζονται είτε απο ασχετοσύνη είτε από αδιαφορία που δυστυχώς δεν γίνονται viral..
Όπου το αντιληφθούμε ας κάνουμε ότι μπορούμε!
 
Φυσικα και δεν το ειδα. Πολυ φοβαμαι ομως οτι κ εκει θα υπαρχουν Μουγιες Βουγιες Βασιλακοπουλοι, που με τα παραθυρα των νομων συντομα θα κυκλοφορει παλι εξω!(Εννοειται δεν φταινε οι δικηγοροι, την δουλεια τους κανουνε, βρισκοντας κενα στα σαθρά νομικα συστηματα! )
 
που με τα παραθυρα των νομων συντομα θα κυκλοφορει παλι εξω!

Η πραξη ειναι καταδικαστεα χωρις κανεναν αστερισκο.

Η φυλακιση ομως εχει σωφρονιστικο και οχι εκδικητικο χαρακτηρα, οποτε δεν προκειται περι παραθυρου στο νομο ή περι ικανοτητας των δικηγορων.
Ο νομοθετης και κατ' επεκτασιν ο νομος προβλεπει ποινες αναλογες με την βαρυτητα του παραπτωματος.
[automerge]1545700133[/automerge]
 
Τα περί ''ψυχικής υγείας'' υγείας πιστεύω ότι είναι μία εύκολη δικαιολογία για να αντιμετωπίζονται αυτοί οι άνθρωποι με επιείκεια από την δικαιοσύνη και σίγουρα αδικεί τους πραγματικά άρρωστους ανθρώπους που πάσχουν από τέτοιες αρρώστιες.
Στο βίντεο αυτό εγώ είδα ένα άνθρωπο που ποτέ δεν έμαθε να εκτιμά την ζωή και θα μπορούσε να κάνει το ίδιο σε οποιοδήποτε ζώο ή άνθρωπο απλά επειδή μπορεί.
Η παιδεία νομίζω ότι ξεκινάει από την οικογένεια, όταν μάθουμε στα παιδιά μας να εκτιμούν την ζωή, να βοηθούν τους λιγότερο τυχερούς και να δείχνουν αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν ανάγκη είτε είναι άνθρωποι ή ζώα τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα καλύτερα.
 
Πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία που θα μείνει ατιμώρητη. Αφαίρεση ζωής χωρίς κανέναν λόγο, ούτε για να τραφεί, ούτε για να αμυνθεί. Δυστυχώς οι νόμοι είναι φτιαγμένοι μόνο για τα διποδα άτριχα πλάσματα οπότε τιμωρία ουσιαστική δε θα υπάρξει.
 
πραγματικα λυπηρο. η ιστορια ενος ψυχοπαθη σε νεα επεισοδια. ανθρωποι αναλωσιμοι μεχρι εκει που εξυπηρετουν τα συμφεροντα του αρωστημενου συστηματος της τηλεορασης. και η συνεχεια του πρωταγωνιστη σε νεο ρολο μετα την αποχωρηση του απο ενα ριαλιτι. Που πολη φοβαμε οτι ο εκβιασμος η με δεχεστε οπως ειμαι η σκοτωνω θα εχει συνεχεια, διοτι οι εικονες βιας και θανατου ειναι ο νεος τροπος μαλλον ψυχαγωγιας που εχουν επιλεξη τα οργανα της νεας τηλεορασης.
 
Back
Top