Το πρόβλημα δε είναι προσωπικό. Ούτως ή άλλως το PetBirds δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Για την ακρίβεια, οι προσωπικές κριτικές αναφορές δεν επιτρέπονται από τους κανόνες. Εδώ συζητάμε και σχολιάζουμε απόψεις και νοοτροπίες. Δεν μας ενδιαφέρει τι έχει στο σπίτι του ο @gianniskilkis η οποιοδήποτε άλλο μέλος εδώ. Αν θέλεις να αναφερθείς στο θέμα, θα πρέπει να αναφερθείς σε απόψεις, συμπεριφορές ή νοοτροπίες γενικότερα.για τον gianniskilkis λέω, εξ ου και το 《φίλε》
@Stavros μου εξηγείτε παρακαλώ τον λόγο για τον οποίο όταν ρώτησα αν ένα μέλος έχει αιχμαλωτισμένα πτηνά, σχολιάσθηκα και είπατε ότι δεν μας νοιάζει τι έχει ο άλλος σπίτι του, ενώ όταν είπα πως έχω ένα λούγαρο απευθείας ρωτήθηκα την προέλευσή του χωρίς κανείς να πει αυτό που είπατε τώρα;Δεν μας ενδιαφέρει τι έχει στο σπίτι του ο @gianniskilkis η οποιοδήποτε άλλο μέλος εδώ
Φυσικά.@Stavros μου εξηγείτε παρακαλώ
Αν η περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι το άτομο είπε απλώς ότι έχει άγρια πτηνά αλλά δεν μας ρωτούσε τίποτα για αυτά, τότε κακώς ρώτησες την προέλευσή τους. Δεν μας ενδιαφέρει. Αν το πτηνό στο οποίο αναφέρεσαι ήταν αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε το θέμα, τότε καλώς ρώτησες. Σε ποια περίπτωση αναφέρεσαι;όταν ρώτησα αν ένα μέλος έχει αιχμαλωτισμένα πτηνά, σχολιάσθηκα και είπατε ότι δεν μας νοιάζει τι έχει ο άλλος σπίτι του
@Nikolina
ο δικός μου σκοπός δεν είναι αυτός άλλα το να ξεκαθαριστεί η "οσμη" μιας υποβοσκουσας θυματοποιησης που επιδιώκεται
και να παραμείνει ξεκάθαρο για τους μελλοντικούς αναγνώστες το τι θα πρέπει να γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις
Δε θέλω να μου γραψετε για το ότι έπρεπε να έχω προστασια κτλ.
Γράφω μονο για να σας πω να προφυλασσετε εσείς τα δικά σας όσο καλυτερα μπορείτε γιατί το συναίσθημα είναι απαίσιο.
1. Δε νομίζω ότι προσπαθω να το παιξω θυμα. Έχω γράψει μόνη μου ότι έφταιγα.Και δε μπορω να συγχωρεσω τον εαυτό μου για το αποτέλεσμα αυτό
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας