Ασθένειες Σκουφάτη κανάρα με καραφλίτσα και πτερόρροια

Zoe Katherine

PB New Member
Εγγραφή
3 Φεβ 2023
Μηνύματα
11
Πόλη
Μηλος
Καλησπερα σας.
Εδώ και περιπου 3 εβδομάδες έχω παρει μια σκουφατη. Δεν την αγόρασα, την πηρα από μια ταβέρνα γιατί ήταν μέσα από το μπαρ μοναχουλα και την λυπήθηκα, επισης το κλουβί της δεν ήταν πολυ καθαρή. Απ όταν την πηρα είχε μια καραφλιτσα, αλλά έχει θύλακες στο κεφάλι της.
Εδώ και δυο μερες τις πεφτουν και τα φτερά της αρκετά. Την καθαρίζω τακτικά και της βάζω μια φορά την εβδομάδα αυγό και μήλο συν ότι της έβαλα και μια μπανιέρα. Πρώτη φορά αναλαμβάνω καναρινάκι κ δεν ξέρω κ πολυ τι μου γινεται. IMG_20230203_193136.webpIMG_20230203_193226.webp
 
Μπράβο σου, έκανες πολύ καλά και το πήρες από την ταβέρνα.

Πρώτη φορά αναλαμβάνω καναρινάκι κ δεν ξέρω κ πολυ τι μου γινεται.
Διάβασε το παρακάτω άρθρο για να μάθεις τα βασικά που χρειάζονται για την φροντίδα του, και εφόσον έχεις κάποιες απορίες μπορείς να τις αναφέρεις και να σου απαντήσουμε, εάν τις γνωρίζουμε.

Προσωπικά θα σου συνιστούσα να του δώσεις κάποια πολυβιταμiνη, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει αρκετές ελλείψεις στην διατροφή του.

 
@Tony Forpus το έχω βάλει σε σημείο που το βλέπει ήλιος. Να πω επίσης ότι την έχω σε εσωτερικό χώρο γιατί έξω έχει αρκετές γατες και πουλιά μεγάλα, είμαι σε νησί. Έχω σκοπό να αγοράσω πλεγμα και να την βγάλω έξω.
[automerge]1675449647[/automerge]
@Vada Ναι κι εγώ από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα ηταν αυτό. Σας ευχαριστω για το άρθρο. Έχετε να μου προτεινεται κάποια;
 
. Έχετε να μου προτεινεται κάποια;
Ίσως να έχεις περιορισμένες επιλογές στο νησί, όποια από τις δύο βρεις πιο εύκολα.
 
  • Χρήσιμο
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top