Λένε ότι αυτή η μυρωδιά προέρχεται από πολύ μικρά κομμάτια σάρκας που μένει επάνω στο κόκκαλο κατά την επεξεργασία του και σαπίζουν. Το βρασιμο με ξύδι είναι ότι καλύτερο.
Λένε ότι αυτή η μυρωδιά προέρχεται από πολύ μικρά κομμάτια σάρκας που μένει επάνω στο κόκκαλο κατά την επεξεργασία του και σαπίζουν. Το βρασιμο με ξύδι είναι ότι καλύτερο.
Oλα, όσα αγοράζουμε, φακελωμένα ή χύμα έχουν περάσει απο αυτή την. Επεξεργασία. Δεν μιλάμε για την βρώμα της σαπίλας, μιλάμε για την χαρακτηριστική μυρωδιά του σουπιοκόκκαλου.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.