Διατροφή Σουπιοκόκκαλο με έντονη και άσχημη μυρωδιά

Λένε ότι αυτή η μυρωδιά προέρχεται από πολύ μικρά κομμάτια σάρκας που μένει επάνω στο κόκκαλο κατά την επεξεργασία του και σαπίζουν. Το βρασιμο με ξύδι είναι ότι καλύτερο.
 
Λένε ότι αυτή η μυρωδιά προέρχεται από πολύ μικρά κομμάτια σάρκας που μένει επάνω στο κόκκαλο κατά την επεξεργασία του και σαπίζουν. Το βρασιμο με ξύδι είναι ότι καλύτερο.
Oλα, όσα αγοράζουμε, φακελωμένα ή χύμα έχουν περάσει απο αυτή την. Επεξεργασία. Δεν μιλάμε για την βρώμα της σαπίλας, μιλάμε για την χαρακτηριστική μυρωδιά του σουπιοκόκκαλου.
 
Back
Top