Αναπαραγωγή Σπασμένο αυγό με νεοσσό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikolina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ασπορα μου φαίνονται και τα 2.
Συμφωνώ.
Βγάλε τις φωλιές και άσε τις κανάρες να ηρεμήσουν και να προετοιμαστούν για την πτερόρροια του Καλοκαιριού.
 
Όταν έριξες στο "τραπεζι" του φορουμ την ιδέα του ενός αρσενικού με τρεις θηλυκές σου επεσημανα ότι είναι λάθος αυτό που πας να επιχειρήσεις.
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τη συνεχή ροπή προς το λάθος,που έχει ως αποτέλεσμα να βασανίζονται τα ζωντανά.
 
@Tony Forpus ναι, η αλήθεια είναι ότι απ όταν είχα γράψει ότι θέλω να πιασω το κουνάβι, με ολο το "ξέπλυμα" που μου κάνατε, ότι με αυτά που έγραψα μπορεί να γίνει καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ότι πρεπει να μου απαγορευτεί να χω κατοικίδια και δεν είμαι φιλόζωη κτλ, το σχόλιο που μου είχατε κάνει σ εκείνο το ποστ , ήταν απλά για να αποδειξετε ότι για άλλη μια φορά είμαι λάθος.
Δεν μπήκατε στον κοπο να εξηγήσετε το γιατί είναι λάθος αυτό που θέλω να κανω. Άλλωστε εδώ είναι φόρουμ για να ρωτάμε πραγματα όσοι δε γνωρίζουμε αυτους που έχουν εμπειρία. Και εννοείται να τα ακολουθουμε, ομως στα άρθρα του forum υπάρχει η επιλογη αναπαραγωγής ενός αρσενικου με παραπανω θηλυκά. Μπορεί να μην μπορεις να έχεις έλεγχο όπως στο να τα χωρίσεις σε ζευγάρια, αλλά δίνεται αυτή η επιλογή.
 
Άλλωστε εδώ είναι φόρουμ για να ρωτάμε πραγματα όσοι δε γνωρίζουμε αυτους που έχουν εμπειρία.
Αν με ρωτουσες γιατι ειναι λαθος θα σου απαντουσα.

ομως στα άρθρα του forum υπάρχει η επιλογη αναπαραγωγής ενός αρσενικου με παραπανω θηλυκά
Οντως υπαρχει αυτο το αρθρο οπως υπαρχουν και πολλα αρθρα ακομα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν να ακολουθησουν αυτα τα αρθρα.
Εξαρταται απο την εμπειρια του καθενος αλλα και το βαθμο δυσκολιας του εγχειρηματος.
 
Back
Top