Ασθένειες Σπασμενο νυχι Ζακο

Βικτωριακι ευχομαι ολα να πανε καλα. Ευτυχως που δεν του κοπηκε τελειως! Κρατα μας ενημερους! Να του δωσεις ενα φιλι απο εμενα!
 
καλημερα παιδια η αδρεναλινη δεν πωλειτε ετσι και οποιος την δινει ετσι κυνδινευει η αδεια του...
Καλως η' κακως οσες φορες χρειαστηκε ν'αγορασω αμπουλες αδρεναλινης, κανενα φαρμακειο (στην Ελλαδα) δεν μου ζητησε συνταγη ιατρου. Μη ξεχναμε πως σε αλλα κρατη αγοραζεις το 'αθωο' για μας οινοπνευμα, μονο απο τα φαρμακεια και μονο εχοντας ιατρικη συνταγη.. Σε αναλογη περιπτωση (βαθυ κοψιμο νυχιου και αιμορραγια σε καναρινι) ρωτησα τον κτηνιατρο μου πριν βαλω αδρεναλινη και μου απαντησε να βαλω.

- Αυτόματη συγχώνευση post στις 21:03 - Το προηγούμενο post δημιουργήθηκε στις 21:02 -

σε οτι αφορα το betadine κατ'με καλα εκανες γιατι δεν ξερουμε αν η αραιωση που εχει ειναι ανεκτικη απο τον οργανισμο των πουλιων αυτο το ξερει μονο ο πτηνιατρος. Φανταστειτε συγκριση φαρμακο με τις αναλογιες και δοσολογιες φαλαινας να το δωσεις σε ποντικι με την δοσολογια για φαλαινες...
Ο κτηνιατρος μου δεν κανει αραιωση οταν χρησιμοποιει το betadine στο καναρινι μου (στις επεμβασεις αφαιρεσης κυστεων), αρα δεν θα χρειαζεται κατι τετοιο και για εναν ζακο (οπως καταλαβαινω).
 
αγγεια που εχει το καναρινι σε σχεση με το ζακο ειναι πολυ μικρα οποτε η αδρεναλινη σου κανει δουλεια. και δευτερον κακως την δινουν την αδρεναλινη ετσι. Δεν επιτρεπεται δεν μιλαω για αλλες χωρες αλλα για την ελλαδα. στις χωρες εξωτερικο δεν αγοραζεις τιποτα χωρις ιατρικη συνταγη για να αποφευγετε η κακη χρηση των φαρμακων κατι που δυστηχως δεν ισχυει σε εμας ελλαδα και παραδειγμα ο φαρμακοποιος αλλαζει πολυ συχνα τα φαρμακα των γιατρων... η δινει χωρις συνταγες και επιλεγει και θεραπεια πολλες φορες... αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
 
Back
Top