Ασθένειες Σπυράκι σε καναρίνι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikolina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Κεφαλονιά
Καλησπερα! Μόλις εντόπισα αυτό το σπυράκι σε ένα καναρίνι μου, το είδα από μακριά και νόμιζα είναι κακά και πηγα να το σκουπισω αλλά είναι ξερό. Γνωρίζετε τι είναι;
[automerge]1643713812[/automerge]
Διάβασα ότι είναι μάλλον ουροπύγιος αδένας.
Του έβαλα μπανιέρα να κάνει μπανάκι όπως διάβασα. Πως αλλιώς μπορώ να το βοηθήσω;

Συνημμένα

• IMG_20220201_130048.webp
    IMG_20220201_130048.webp
    25,9 KB · Προβολές: 177
Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά γράψτε λάθος! Του βαλα μπανάκι, και μαλάκωσε και το πεταξε. Ήταν ένα μπαλάκι σαν φουντουκι κακά, θα χω το νου μου βέβαια να το παρακολουθω!

Έτσι όπως φαίνεται είναι σα να είναι λερωμενη η αμαρα, να έχει κουτσουλιές δηλαδή.
Ο ουροπυγιος αδένας βρίσκεται σε άλλο σημείο, πάνω από την ουρά περίπου.
[automerge]1643715044[/automerge]
Παιδιά γράψτε λάθος! Του βαλα μπανάκι, και μαλάκωσε και το πεταξε. Ήταν ένα μπαλάκι σαν φουντουκι κακά, θα χω το νου μου βέβαια να το παρακολουθω!
Έχε υπόψη σου ότι η λερωμενη αμαρα δεν είναι καλό σημάδι και ίσως παραπέμπει σε ασθένεια.
Γενικά πως είναι το πουλάκι;

Έχε υπόψη σου ότι η λερωμενη αμαρα δεν είναι καλό σημάδι και ίσως παραπέμπει σε ασθένεια.
Γενικά πως είναι το πουλάκι;
Ακριβώς η αμάρα που είναι λερωμένη δεν είναι καλό σημάδι. Πρέπει να παρατηρείς την συμπεριφορά του και να βλέπεις αν είναι ζωηρό ,αν τρώει κανονικά, αν είναι φουσκωμένο ή όχι κτλ. Ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις του καναρινιού σου.😉

@Kiriazis @CHRISV γενικά δεν έχω παρατηρησει κάτι περιεργο. Τρώει κανονικά, υπέρκινητικό είναι, σήμερα έβαλα τη μπανιέρα,μπήκε κανονικά για το μπανάκι του. Επειδή έχω 12 βέβαια, μπορεί να μου έχει ξεφυγει κάτι, από σήμερα θα χω το νου μου πιο πολυ, σας ευχαριστω ολους πολυ! Θα σας ενημερώσω για οτιδήποτε δω.

Back