meniam
PB Member
Έτυχε! Είναι καναρίνια ξαναλέω και δεν είναι φτιαγμένα για να ψάχνουν την παρέα ούτε καν στην φύση δεν φτιάχνουν ζευγάρια όπως οι παπαγάλοι! Έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσε ένα καναρίνι και από τι ηλικία ξεκίνησε κάποιος να το εκπαιδεύει, από το χρόνο που του αφιέρωσε και από τα γονίδια! Έχω δύο καναρίνια το ένα ενάμιση χρόνο το άλλο μισό ασχολούμαι το ίδιο τα φροντίζω το ίδιο τα ταιζω το ίδιο. Το δεύτερο που το έχω μισό χρόνο βγαίνει από το κλουβί και κάθεται σε κλαδάκια που του δίνω το πρώτο αν πλησιάσω συγκεκριμένη απόσταση τρομάζει! Ας μην επαναλαμβάνουμε κάποια πράγματα και ας μην βγάζουν συμπεράσματα από ένα συγκεκριμένο γεγονός@meniam Όμως τα περισσότερα συνηθίζουν μετά από ένα χρονικό διάστημα. Κι εγώ είχα παλιά, μετά από λίγο καιρό με είχε συνηθίσει εντελώς. Να φανταστείς ερχότανε και στο δάχτυλο μου κάποιες φορές.
ένα μεμονωμένο γεγονός δεν μπορεί να δώσει σωστό συμπέρασμαΚι εγώ είχα παλιά, μετά από λίγο καιρό με είχε συνηθίσει εντελώς. Να φανταστείς ερχότανε και στο δάχτυλο μου κάποιες φορές.