Ασθένειες Το θηλυκό μου καναρίνι έχει κάνει σπυράκι στο ράμφος του

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Poppitsa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@meniam Όμως τα περισσότερα συνηθίζουν μετά από ένα χρονικό διάστημα. Κι εγώ είχα παλιά, μετά από λίγο καιρό με είχε συνηθίσει εντελώς. Να φανταστείς ερχότανε και στο δάχτυλο μου κάποιες φορές.
Έτυχε! Είναι καναρίνια ξαναλέω και δεν είναι φτιαγμένα για να ψάχνουν την παρέα ούτε καν στην φύση δεν φτιάχνουν ζευγάρια όπως οι παπαγάλοι! Έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσε ένα καναρίνι και από τι ηλικία ξεκίνησε κάποιος να το εκπαιδεύει, από το χρόνο που του αφιέρωσε και από τα γονίδια! Έχω δύο καναρίνια το ένα ενάμιση χρόνο το άλλο μισό ασχολούμαι το ίδιο τα φροντίζω το ίδιο τα ταιζω το ίδιο. Το δεύτερο που το έχω μισό χρόνο βγαίνει από το κλουβί και κάθεται σε κλαδάκια που του δίνω το πρώτο αν πλησιάσω συγκεκριμένη απόσταση τρομάζει! Ας μην επαναλαμβάνουμε κάποια πράγματα και ας μην βγάζουν συμπεράσματα από ένα συγκεκριμένο γεγονός
Κι εγώ είχα παλιά, μετά από λίγο καιρό με είχε συνηθίσει εντελώς. Να φανταστείς ερχότανε και στο δάχτυλο μου κάποιες φορές.
ένα μεμονωμένο γεγονός δεν μπορεί να δώσει σωστό συμπέρασμα

@Poppitsa καταλαβαίνεις ότι δικαίως φάνηκε περίεργο να αναφέρεις πρόβλημα υγείας του δικού σου πουλιού με φωτογραφία άλλου χωρίς να το αναφέρεις. Κ το ότι φαίνεται ίδιο το σπυρί με αυτό του πουλιού της φωτογραφίας, σε έναν άπειρο φροντιστή όπως σε εσένα ή σε εμένα, μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί λάθος συμπέρασμα. Εντάξει όμως. Είναι κατανοητό τι έγινε κ τελείωσε.
Να ξέρεις ότι για θέματα υγείας θα πρέπει να το πιάνεις το καναρίνι. Κ εγώ έτρεμα για αυτό στις αρχές αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Κ αυτό θα εκνευριστεί μαζί σου, αλλά δεν πειράζει, ναναι καλά κ ας εκνευρίζεται. Θα σε μάθει σιγά σιγά κ δεν θα σε φοβάται. Κ δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Το κάθε πουλάκι είναι ξεχωριστό κ θέλει το δικό του χρόνο. Δεν είναι ρομποτάκια για να τα συγκρίνουμε.
Ανεξάρτητα από αυτό, σήμερα πήγες στην πτηνιατρο; Πώς πήγαν τα πράγματα;

Τελικα δε τα πηγα ολα χθες, πηγα το αρσενικο και μου ειπαν οτι ηταν μια χαρα απλα κατι βιταμινες για την πτερορροια την οποια κανει απο τελη αυγουστου.Θα παω το θηλυκο την τεταρτη και το κοκατιλ την παρασκευη.

καλημερα @Poppitsa
Πηγες τον γαβριηλ χτες στην κτηνιατρο που ειναι κοντα σου ?

και το θηλυκο που ειχε το σπυρακι και εχει πιθανο θεμα με ευλογιά θα παει την τεταρτη?
Ευχαριστω
Τη Ζωή πήγα χθες

Τελικα δε τα πηγα ολα χθες, πηγα το αρσενικο και μου ειπαν οτι ηταν μια χαρα απλα κατι βιταμινες για την πτερορροια την οποια κανει απο τελη αυγουστου.Θα παω το θηλυκο την τεταρτη και το κοκατιλ την παρασκευη.

Μας μπερδευεις.. :-) η ζωη ειναι το θυληκο που ρωτας για το σπυρακι κατω απο το ραμφος? που εκλαιγε και που εσκιζε χαρτια για να τα βαλει στην φωλια που ειχες αναφερει και αφαιρεσες απο το κλουβι στην συνεχεια? Εσυ απαντησες στην @MARY58 σημερα αλλο πραγμα για αυτο σου ειπα οτι μας μπερδευεις :-)
Καλη συνεχεια στο petbirds και να ειναι καλα τα πουλακια που φροντιζεις

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Back