Ασθένειες Σπυρί στο στέρνο του καναρινιού μου

η φωλια ειναι στην αντιθετη μερια απο οτι η αυγοθηκη? μηπως να πηγαινες οτι ειναι βολικοτερο κοντα στο αλλο? μηπως να εβγαζες την αυγοθηκη ωστε να αναγκαστει να επιλεξει την φωλια? Την ειδες να καθεται στην φωλια να συνεχιζει να προκαλει τον αρσενικο για ταισματα και οχι μονο?
Μηπως να της εδινες λιγο χρονο? Δεν ειναι το μονο ζευγαρι που εχεις και δεν ειναι και η πρωτη σου αποπειρα αναπαραγωγης.Ετσι δεν ειναι? Εννοω οτι καταλαβαινω οτι εχεις εμπειρια

η φωλια ειναι στην αντιθετη μερια απο οτι η αυγοθηκη?
ειναι παραδιπλα
μηπως να εβγαζες την αυγοθηκη ωστε να αναγκαστει να επιλεξει την φωλια?
καθοταν πανω , σηκωνοταν για να τσιμπησει αυγοτροφη και καθοταν.
Την ειδες να καθεται στην φωλια να συνεχιζει να προκαλει τον αρσενικο για ταισματα και οχι μονο?
οχι δεν την ειδα, ειχα δει να ταιζονται λιγο πριν τ ενωσω.
Μηπως να της εδινες λιγο χρονο?
ναι, δεν κυνηγαω με το ζορι να βγαλω, με νοιαζε να μην ειναι αρρωστο και ας μην εχω γεννα φετος απο αυτο το ζευγαρι.
Εννοω οτι καταλαβαινω οτι εχεις εμπειρια
εχω μια μικρη εμπειρια, δεν ειναι πρωτη φορα

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να έβγαζες την αυγοθήκη από το κλουβί και αν η φωλιά είναι εξωτερική να βάλεις και μία εσωτερική στη θέση που είναι η αυγοθήκη.
Παρεμπιπτόντως...τη φωλιά της την έχει ήδη στρώσει με νήμα; Την έχει ολοκληρώσει;

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
@φιλομαθης καλησπέρα, σήμερα αντικατεστησα το 3ο αυγό, μέσα στην φωλιά βρήκα δύο τρία πούπουλα, αλλά το στέρνο είναι το ίδιο δεν έπεσαν / ξεριζωθηκαν άλλα πούπουλα ....

• Like
Αντιδράσεις: ianos
@alexisthes
καλησπερα..Συμπερασματικα η κυρια Αναποφασιστη τελικα αποφασισε την φωλια και εκανε εκει ηδη τρια αυγα μεχρι χθες και ισως σημερα το τεταρτο . Σωστα? ολα να πανε καλα ευχομαι

@φιλομαθης ναι ναι 4ο σήμερα, τα επέστρεψα τα αληθινά και τώρα περιμένω να δω αν είναι ενσπορα, καλή αναπαραγωγή σε ολουε
Τελικά τι έγινε με τα αυγά;Έκανες ωοσκοπηση να δεις αν είναι ενσπορα;

New update μετά από σχεδόν ένα μήνα, λοιπόν οι 4 νεοσσοι είναι πλέον 31ημερων, την 18η μέρα η θηλυκιά έβγαλε και άλλα πούπουλα λογικά από το στέρνο γτ έχει κενό ακόμα και τα έστρωσε μέσα σε αυγοθήκη και έκανε αυγό εκεί, για να μην πολυλογώ έκανε τώρα 6/6 ενσπορα αυγά και τώρα είμαστε στην 11η ημέρα.
Την ίδια συμπεριφορά έχει και άλλο θηλυκό (από ίδιο εκτροφεα τις πήρα) και αυτή κενό στο στέρνο (μικρότερο) το παράξενο/παράδοξο είναι ότι δεν μαδησαν κανένα νεοσσο παρόλο που είναι τόσο πυρωμενα.

Back