Σταντ για κοκατιλ και παιχνιδακι για ζακο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aleka73
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Aleka73

PB New Member
Εγγραφή
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
21
Πόλη
Σέρρες
Θα ηθελα να σας παρουσιασω τα εργα τεχνης μου. Ενα σταντ για την μικρη μου Λολα και ενα παιχνιδακι για τον ζακο μου,τον Ρωμαιο και τα δυο τα εφτιαξα πολυ γρηγορα και ανεξοδα.Απ'οτι βλεπετε η Λολα το τιμησε το σταντ της αλλα και ζακουλης μου το ιδιο εκανε με το παιχνιδι,ξετρελλαθηκε!
 

Συνημμένα

  • DSC02849.webp
    DSC02849.webp
    48,8 KB · Προβολές: 190
  • DSC02856.webp
    DSC02856.webp
    44 KB · Προβολές: 253
Πολυ ομορφα Αλεκα! 🙂Θα ηθελα να σου προτεινω:
1)Να καλυψεις το ξυλο της βασης του σταντ, με ενα κομματι λαδοκολλας (ας πουμε) ωστε να μενει το ξυλο παντα καθαρο και μην γινει εστια μικροβιων απο τα περιτωματα του πουλιου.
2)Θα'ταν καλυτερα, στην επομενη σου κατασκευη παιχνιδιου να χρησιμοποιησεις αντι πλαστικου σπαγγου, εναν απο φυσικο υλικο.
 
Ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου, σκεφτηκα να καλυψω την βαση με ενα αυτοκολλητο με οψη ξυλου τι λες δεν θα΄ηταν ενταξει; Και για το σπαγγο το σκεφτηκα οτι δεν ειναι και το καλυτερο υλικο αλλα φοβηθηκα οτι τον φυσικο θα τον μαδησει πολυ γρηγορα! Στην επομενη κατασκευη θα τα παω πιο καλα. Καθε αρχη και δυσκολη...
 
Μπορεις απο μια αποθηκη με χαρτικα και περιτυλιγματα κτλ να παρεις ενα κουβαρι σπαγγο απο λιναρι. 😉 Ειναι φυσικο τελειως και το καλυτερο για την κατασκευη παιχνιδιων(κοστιζει ελαχιστα, αν θυμαμαι καλα 70 λεπτα το κουβαρι και ειναι αρκετα μεγαλο), εγω τετοιο εχω και το καταχαιρεται να το μασαει.:) Αν το κοβει θα το αντικαθιστας! Εξαλλου αυτος ειναι ο ρολος των παιχνιδιων, να τα καταστρεφουν!:D
 
Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή! Θα συμφωνήσω με τα παιδιά σχετικά με τον σπάγγο απο λινάρι. Μπορείς να τρυπήσεις κοχύλια αντί για πλαστικά μιας και αν τα σπάσει με το ραμφος του πιθανων να τραυματιστεί. Επίσης να δέσεις με τον σπάγγο μικρά κομμάτια ξύλου για να τα ραμφίζει. Ξύλινες χάντρες, κουδουνάκια, σπάγγος σε κοτσιδάκια, σκληρό χαρτόνι, πλαστικοί κρίκοι σε διαφορους συνδιασμούς, είναι απο τα παιχνίδια που θα τα συναρπάσουν και θα ασχοληθούν με τις ώρες! Καλή συνέχεια!
 
Να'σται καλα για τις συμβουλες σας. Το επομενο παιχνιδι θα γινει με σπαγγο απο λιναρι!
 
Πάρα πολύ ωραίες οι κατασκευές σου, μπράβο που τις χαίρονται τα πουλάκια σου, γειά στα χέρια σου & ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας! Το δεντράκι του stand τι είναι; Ευχαριστούμε όλους για τις προτάσεις βελτίωσης - τελειοποίησης!
 
Back
Top