g.kostakis
PB New Member
παιδια εχω κατι σημαδια ακομα απο τον αλεκο μου (ζακο)μετα απο ενα χρονο τωρα ανεβενει στο χερι μου και παλι παει να πιαστει οταν φοβατε και μετα καταλαβαινετε αχ αχ αχ αχ ακομα ενα σημαδι...
εγώ έχω έναν άφρικα γκρέυ ο οποίος κατά καιρούς... Μου έχει βγάλει τούφα από τα μαλλιά-νομίζει οτί είναι παιχνίδι..φετίχ του είναι να τσιμπάει με δύναμη και να ανεβαίνει πάνω σε ξυπόλητα πόδια.. Μια φορά και ενώ καθόταν ησυχος επάνω στο κλουβάκι του είπα να τον μεταφέρω μαζί με το κλουβί στην κουζίνα-γιατί κάθε μεσημέρι εννοείται ότι θα φάμε όλη η οικογένεια μαζί και ο αλέκος και ξαφνικά μου δαγκώνει το χέρι με όλη την δύναμη του κ μου έβγαλε κανονικά κομμάτι.. Απίστευτος πόνος και απίστευτα δυνατό ράμφος. Αλλά ξέρω ότι δεν τα κάνει επίτηδες, νομίζει ότι είναι παιχνίδι να με βλέπει να χοροπηδάω σε όλο το σπίτι από τον πόνο κάθε φορά που με δαγκώνει!birds...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας