@Marianna3
παραδειγμα εφερα το προιον
τα αρθρα που επισης εβαλα ειναι πολυ αναλυτικα και αν το παμε με reverse logic
ολα τα παρακατω προιοντα που περιεχουν ε ή και σεληνιο ειναι για την υποβοηθηση/τονωση/ για την αναπαραγωγη
Συμπτωση? οχι
Μπορεις να βρεις "πυρωτικο" προιον χωρις Ε ή και σεληνιο?
Συμπλήρωμα διατροφής για την αναπαραγωγή των πουλιών που προωθεί την αναπαραγωγική διάθεση και ενισχύει τη γονιμότητά τους.
petbirds.gr
Διατροφικό συμπλήρωμα βιταμίνης Ε και σεληνίου Evia Parrots Vit-E + Selenium, κατάλληλο για την προετοιμασία αναπαραγωγής των πουλιών.
petbirds.gr
Διατροφικό συμπλήρωμα Nekton-E με βάση τη βιταμίνη Ε, κατάλληλο για πτηνά, ερπετά και μικρά κατοικίδια θηλαστικά. Ενισχύει τη γονιμότητα και την αναπαραγωγή.
petbirds.gr
Ειδικό συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση της έλλειψης βιταμίνης E στα πτηνά, με προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση που εξασφαλίζει βέλτιστη απορρόφηση. [discontinued_notice]
petbirds.gr
και στα παρακατω απο pb παλι υπαρχει ενα κοινο που προτεινεται στις απαντησεις
Σήμερα μόλις επιστρέψω από το σπίτι, βλέπω τον αρσενικό ανάποδα, να κρατιέται με το ένα πόδι από το ξύλο και να μην αντιδρά σε ερεθίσματα. Τον βγάζω έξω, τον πιάνω, δεν αντιδρούσε, ούτε να φάει λιχουδιές ούτε τίποτα. Πήραμε τηλέφωνο την κτηνίατρο, τον κάναμε κάποιες μαλαξεις στο στήθος και αφού τον αφήσαμε στην ησυχία του για κάνα δεκάλεπτο ήρθε επανήλθε σιγά σιγά αφού τον μπουκωσαμε λίγο καρυδάκι. Πιστεύετε ότι ήταν εγκεφαλικό ή κάτι άλλο;

Καλησπέρα σας το ένα μου παπαγαλακι έπαθε εγκεφαλικό από ότι μου είπανε, ξέρει κάποιος κάτι? Το μπλέ δεξιά είναι.Το έχει πάθει και κάποιος άλλος?
Γεια σας. Βρηκα στο κλουβι μου το καναρινι να κλωτσαει με το ενα του ποδι και το κεφαλι του να το κανει δεξια και αριστερα.. σαν και εχει τικ. Του εδωσα ηλεκτρολυτες (με δυσκολια) και το εφερα στο σπιτι. Εβαλα στο πατο ασπρο χαρτι για να μπορει να περπατα και την τροφη στο πατωμα. Δεν τρωει καθολου απλα κλωτσα και κανει το κεφαλι του.
Βοηθηστε με γιατι δεν ξερω πως να το φροντισω. Ευχαριστω
Στο παρακατω αποσπασμα εξηγειται πολυ ωραια το σεληνιο τι ρολο παιζει προστατευτικα..
Υλικο υπαρχει πολυ για να διαβασεις και να δεις τις "γραμμες" συμβουλων
θα δεις ποσες φορες αναφερεται το συμπλεγμα β για νευρολογικες και ποσες η Ε σαν πυρωτικο
Το θεμα ειναι οτι πηγαμε απο πιθανη απωλεια ορασης η τυφλωσης τελος παντων σε εγκεφαλικο και απο εκει στις βιταμινες ε ,σεληνιο και Συμπλεγμα Β
χανομαστε στην μεταφραση
Αυτα ειναι δουλεια και ευθυνη γιατρου.Απο ταυτοποιηση αιτιας μεχρι και το να δωσει αγωγη.
Διαβασε οτι μπορεις κυριως απο ξενη αρθρογραφια για ιδεες τι γινεται αν ειναι οντως με μειωμενη οραση και πως το βοηθας με το θεμα διαμονη.
αυτοδιαγνωσεις και αυτοσχεδιασμοι καλο θα ειναι να αποφευγονται. Οπως και για ανθρωπους. Στο γιατρο δεν παμε οταν ειμαστε αρρωστοι?
Περαστικα της ευχομαι και αφου εχει επιβιωσει 15 μερες μετα και μπορει και τρωει και πινει και ειναι ηρεμη οταν πλησιαζεις ως καλο θα το ερμηνευα και θα πηγαινα σε γιατρο για να διαγνωσει αν εχει τις γνωσεις να συζητησω ολα αυτα που ρωτας εδω και να μου δωσει μια γραμμη για την συνεχεια και μια προγνωση
Καλη συνεχεια