Φροντίδα Συμβουλές φροντίδας τυφλού καναρινιού

@Marianna3

Ναι στις περιπτωσεις ενος εγκεφαλικου δινονται καποια συμπληρωματα αμεσως μετα προς αποκατασταση των νευρολογικων θεματων.

Έδωσα βιταμίνη Ε με σελήνιο που είδα ότι είναι για εγκεφαλικά και μυϊκές διαταραχές τότε

@Marianna3
η ε+ σεληνιο στα συμπληρωματα εχει αλλη "χρηση" και στοχευει αλλου κατα κυριο λογω.

Δες τα σχετικα με τις βιταμινες του συμπλεγματος Β αλλα και γενικοτερα

@filomathis δεν έδωσα την συγκεκριμένη (το αναφέρω απλά σαν πληροφορία). Όταν έψαξα το θέμα περί εγκεφαλικών μου έβγαλε για την συγκεκριμένη βιταμίνη

@Marianna3
παραδειγμα εφερα το προιον
τα αρθρα που επισης εβαλα ειναι πολυ αναλυτικα και αν το παμε με reverse logic
ολα τα παρακατω προιοντα που περιεχουν ε ή και σεληνιο ειναι για την υποβοηθηση/τονωση/ για την αναπαραγωγη
Συμπτωση? οχι
Μπορεις να βρεις "πυρωτικο" προιον χωρις Ε ή και σεληνιο?

και στα παρακατω απο pb παλι υπαρχει ενα κοινο που προτεινεται στις απαντησεις

Στο παρακατω αποσπασμα εξηγειται πολυ ωραια το σεληνιο τι ρολο παιζει προστατευτικα..

Υλικο υπαρχει πολυ για να διαβασεις και να δεις τις "γραμμες" συμβουλων
θα δεις ποσες φορες αναφερεται το συμπλεγμα β για νευρολογικες και ποσες η Ε σαν πυρωτικο
Το θεμα ειναι οτι πηγαμε απο πιθανη απωλεια ορασης η τυφλωσης τελος παντων σε εγκεφαλικο και απο εκει στις βιταμινες ε ,σεληνιο και Συμπλεγμα Β
χανομαστε στην μεταφραση
Αυτα ειναι δουλεια και ευθυνη γιατρου.Απο ταυτοποιηση αιτιας μεχρι και το να δωσει αγωγη.
Διαβασε οτι μπορεις κυριως απο ξενη αρθρογραφια για ιδεες τι γινεται αν ειναι οντως με μειωμενη οραση και πως το βοηθας με το θεμα διαμονη.
αυτοδιαγνωσεις και αυτοσχεδιασμοι καλο θα ειναι να αποφευγονται. Οπως και για ανθρωπους. Στο γιατρο δεν παμε οταν ειμαστε αρρωστοι?

Περαστικα της ευχομαι και αφου εχει επιβιωσει 15 μερες μετα και μπορει και τρωει και πινει και ειναι ηρεμη οταν πλησιαζεις ως καλο θα το ερμηνευα και θα πηγαινα σε γιατρο για να διαγνωσει αν εχει τις γνωσεις να συζητησω ολα αυτα που ρωτας εδω και να μου δωσει μια γραμμη για την συνεχεια και μια προγνωση
Καλη συνεχεια

Καλησπέρα Μαριάνα ! Θα πω εγώ την εμπειρία μου από καρδερίνα που είχα 12,5 χρόνια . Τα τελευταία 4 χρόνια μετά από ατύχημα έχασε το ένα της μάτι και ζούσε έτσι . Ενα χρόνο πριν πεθάνει έχασε την όραση της και απ το άλλο μάτι λόγω ηλικίας,ένα χρόνο έζησε τυφλή ! Είχα βγάλει τα κλαδάκια και ζούσε στο έδαφος , το νερό της ήταν χαμηλά δίπλα στην ταιστρα και μάλιστα δε σταμάτησε ποτέ να κελαηδεί παρότι τυφλός ! Δεν ξέρω αν είναι εντελώς τυφλό ή βλέπει σκιές ,αν πηγαίνει στα κλαδάκια βλέπει σίγουρα έστω σκιές . Το παν είναι να μη κάνεις αλλαγές μέσα στο κλουβί και φυσικά να έχει μια σταθερή θέση χωρίς πολλά ερεθίσματα ..

Back