λοιπον εγω πριν 2 βδομαδεσ πηγα στον κτηνιατρο μασ (ο οποιοσ μεχρι στιγμησ αποδηχτηκε πολυ καλοσ κ κανει χρονια την δουλεια αυτη...)πηγα γιατ μασ τσιμπουσαν(την οικογενεια μου)κατι που σε επιανε μετα φαγουρα τωρα τι ηταν δεν ξερω κοριοι, ψιλοι; Κ μου δωσε ενα σπρει μεγαλη συσκευασια που λεγετε frontline κ γραφει για γατεσ-σκυλουσ(δεν ξερω αν λεμε για το ιδιο) εχει μεγαλο σαν χωνι ψεκαστηρα πανω το οποιο το πληρωσα 50 ευρω, κ μου πε να ψεκασω ολο το σπιτι κ ειδηκα τα δωματια που εχουν σανιδη κ μου πε να μην κοιμηθουμε για 2 βραδια στο δωματιο το οποιο εχει ψεκαστει κ να αεριζεται ολη μερα, αλλα μ φανηκε παραξενο που ειπε να ψεκασω κ τα πουλια, δεν το κανα βεβαια κ γιατι δεν φαινεται να εχουν τιποτα κ για το λογο οτι εμεισ επρεπε να το βαλουμε τοσο προσεχτικα κ να μην το αναπνευσουμε κιολασ για 2 μερεσ στα πουλια πωσ θα το βαζα που ειναι πιο ευεσθητα; Κ ετσι τα ψεκασα προληπτικα με λιγο πινεξ, παλιοτερα που ειχαμε ψειλουσ κ ειχα παει σε ενα καταστημα με γυτοφαρμακα παλι το ιδιο σπρει μου δωσαν για ψεκασμο σπιτιου κ κρεβατιων κ ηταν αποτελεσματικοτατο, αλλα για πουλια δεν ξερω, κ στα πτηνα πωσ χρησιμοποιηται αυτο πωσ το βαζει που εχει τοσο μεγαλο ψεκαστικο στομιο;