Αναπαραγωγή Τάισμα μικρών καναρινιών με σύριγγα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης τονυ
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μπράβο Ηρακλή, το βρήσκω πάρα πολύ χρήσιμο
για όλους μας, το πόστ σου.
Σταύρο, πρέπει κάπως να ξεχωρίσει,
να είναι εύκολο στην ανεύρεση και παραπομπή.
(Αρχηγέ, κάνε τα μαγικά σου)

Ρε παιδια αυτο το αρθρο υπαρχει εδω και καιρο σε αλλο ιστιοχωρο! Με αυτο που αναφερω δεν θελω να μειωσω την καλη θεληση του φιλου για ενημερωση αλλα να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια επισης και δικο μου post εχει μεταφερθει αυτουσιο σε αλλο χωρο απο το φιλο

Ρε παιδια αυτο το αρθρο υπαρχει εδω και καιρο σε αλλο ιστιοχωρο! Με αυτο που αναφερω δεν θελω να μειωσω την καλη θεληση του φιλου για ενημερωση αλλα να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια επισης και δικο μου post εχει μεταφερθει αυτουσιο σε αλλο χωρο απο το φιλο

Αυτό το άρθρο υπήρχε στην σελίδα του συλλόγου μας του ΕΠΑΜ. Δεν το πείρα από άλλο forum.

Όταν δημοσιεύουμε - αντιγράφουμε αυτούσιο ένα άρθρο στο PB, θα πρέπει καταρχήν να αναφέρουμε την πηγή του ή ακόμη καλύτερα να έχουμε εξασφαλίσει από πριν την άδεια για αναδημοσίευση από τον συγγραφέα ή τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας που πρωτοδημοσιεύτηκε.

Όταν δημοσιεύουμε - αντιγράφουμε αυτούσιο ένα άρθρο στο PB, θα πρέπει καταρχήν να αναφέρουμε την πηγή του ή ακόμη καλύτερα να έχουμε εξασφαλίσει από πριν την άδεια για αναδημοσίευση από τον συγγραφέα ή τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας που πρωτοδημοσιεύτηκε.

Aπό τον συγγραφέα και υπεύθυνο της ιστοσελίδας έχουμε πάρει άδεια και είναι πολύ φίλος. Εγώ έκανα αυτό που πίστευα σωστό αποκεί και πέρα εσύ ξέρεις Σταυρο αν πρέπει να διαγράψεις

Αν υπάρχει άδεια δεν τίθεται θέμα Ηρακλή. Εισάγω λοιπόν στο άρθρο την προέλευση που αναφέρεις. :)

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την πολύ χρήσιμη συνταγή της χειροποίητης κρέμας; Μπορώ να φτιάχνω την κρέμα αυτή και για μικρό Ζακό; Όσα διάβασα μεχρι τώρα στο forum για Ζακό δεν αναφέρεται καθόλου χειροποίητη κρέμα. Ευχαριστώ...

Το αρθρό το είχα διαβασει..όντως πολυ καλο! Ολα τα έχουμε.. Τροφη δε μπορουμε να βρουμε... Παντως αυτη η συνταγη για σπεσιαλιτε, μόνος σου, χειροποιήτη φαινεται πολυ καλη... Μόνο τη δοσολογια δε μας είπες... Με το ματι. Ας πουμε για δύο πουλακια ηλικιας 23 ημερων και για ένα εξτρα ταισματα το βραδακι ή στο ενδιαμεσο της μέρας.. Τι ποσότητα θα έβαζες; Οχι για τα δικά μου... Ενος "φιλου"-"φουκαριαρη"...😀!

ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση γιατι διαβασα ολα τα ποστ και δεν ειδα πουθενα αναφορα για κοκατιλ.. εχω ενα μωρο κοκατιλ(23 ημερων) που το πηρα χθες απο εκτροφεα και ηταν ιδη ταισμενο δηλαδη δεν χρειαστικε να το ταισω.. σημερα πηρα μια ιδικη κρεμα απο το πετ σοπ αλλα δεν ξερω τα βασικα...
καθε ποσες ωρες πρεπει να ταιζεται σε τετια ηλικια;
κ' ποτε περιπου θα μπορεσει να φαει μονο του δηλαδη πως θα το καταλαβω;
( μπορει καποιος να με διαφωτησει) ;:)

Μυρτώ δεν ειδες καμια αναφορα σε κοκατιλ γιατι εδω ειναι το φορουμ των καναρινιων:D Θεσε το ερωτημά του στο φορουμ των παπαγαλων και θα σε βοηθησουν οσοι γνωριζουν

Καλησπέρα

Όντως πολύ καλό το άρθρο, αλλά να συμπληρώσω και εγώ, ότι καλό θα είναι η βελόνα της σύριγγας να έχει φορά από δεξιά προς αριστερά.

Θέμη αν εχεις την καλωσύνη βαλε μια φωτογραφια της συριγγας και εξήγησε τί εννοείς λέγοντας βελονα, γιατι δεν ειναι απιθανο να πιστεψουν πολλοί οτι θα παρουν μια συριγγα με βελονα απο το φαρμακειο και θα προσπαθησουν να ταίζουν με την βελόνα τους νεοσσους. 😉

Φαντάζομαι ότι ο Θέμης εννοεί την ειδική βελόνα διατροφής των νεοσσών:

ornitalia.gr/index.php?act=viewProd&productId=680

Υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο για την βελονα φιλε Θεμη;

Να υποθέσω πάλι διότι το τάισμα πρέπει να γίνεται από την αριστερή πλευρά του ράμφους του πουλιού (δεξιά όπως το βλέπουμε) προς την δεξιά πλευρά του φάρυγγα (αριστερά όπως βλέπουμε το πουλί). Μας εξηγεί γιατί το ακόλουθο βίντεο: (kaytee Hand Feeding). https://community.petbirds.gr/threads/Μωρό-περιστεράκι-ή-δεκαοχτουράκι.16024/

Back