Διατροφή Τάισμα μικρών μπάτζι

Christinamyrtali

PB New Member
Εγγραφή
21 Ιουλ 2022
Μηνύματα
3
Πόλη
Athens
Καλησπέρα! Θα μπορούσατε να μου πείτε τι να ταΐσω τα μωρά μπάτζι; Έχω δύο μικρά 30 ημερών κ θέλω να τα ταΐσω παράλληλα με τη μάνα τους για να με μάθουν κ να γίνουν ήμερα. Τι μου προτείνετε;
 
Όταν λες να τα ταΐσεις παράλληλα με τη μητέρα τους, τι εννοείς; Να τα πιάνεις και να τα ταΐζεις; Αν ναι, αφενός δεν γνωρίζω να σου απαντήσω τι να τους δίνεις κι αφετέρου πιστεύω ότι είναι αργά για κάτι τέτοιο και ότι θα σε φοβηθούν στην τελική.
Θα μπορούσες εναλλακτικά να ξεκινήσεις μια πολύ προσεκτική προσέγγισή τους, κρατώντας ένα μικρό κομματάκι κεχρί μίλλετ, με υπομονή, και το χέρι σου έξω από τα κάγκελα του κλουβιού. Αφού λοιπόν ανταποκριθούν πολλές φορές στο κεχρί, τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο βάζοντας το χέρι σου εντός κλουβιού και προσπαθώντας να κρατήσεις το κεχρί σε σημείο τέτοιο ώστε να ανέβουν πάνω στο χέρι σου για να το φάνε, εναλλακτικά προσπαθείς το ίδιο κρατώντας μια πατήθρα. Φαντάζομαι όταν θα ξεκινήσεις αυτό με το χέρι ή την πατήθρα, τα πουλάκια θα έχουν μετακομίσει σε δικό τους κλουβί, οπότε ίσως αυτό το βήμα να γίνει και λίγο πιο εύκολα επειδή δεν θα εμπλέκται η μάνα τους να τα φοβίζει. Όταν ολοκληρώσεις τα βήματα αυτά, τα ξαναλέμε.
Πιο κάτω σου βάζω τα επιτρεπόμενα φρούτα, λαχανικά και βότανα τα οποία γενικά θα μπορούσες να τους προσφέρεις για να έχουν πιο ολοκληρωμένη τροφή και όσα απαγορεύονται.
 
Back
Top