Γενικά Ταξιδι με την Σαρα

Ελευθερια Ρ

PB New Member
Εγγραφή
13 Μαϊ 2014
Μηνύματα
367
Πόλη
Πάτρα
Επειδη πεθανε το ενα μπαντζι μου με αποτελεσμα να μου μεινει μονο ενα αυτο το ενα μιας και τωρα ειναι και πιο ευκολο θα ερθει μαζι μου στις διακοπες.Απο Πατρα σε ενα χωριο της Θεσσαλονικης. Ειναι περιπου εξι με επτα ωρες η διαδρομη με το αυτοκινητο. Εννοειται οτι δεν θα την βαλω στο πορπαγκαζ αλλα θελω να ξερω τι ακριβως να κανω. Μαλλον θα της παρω νεο κλουβι μεταφορας το οποιο θα εχω στα γονατα μου. Σε εκεινο το χωριο υπαρχουν κουνουπια τιγρη, σφηγγες, μελισσες, αραχνες και διαφορα αλλα εντομα. Θα της εχουμε ετσι κι αλλιως κατι σαν κουνουπιερα απο μπροστα αλλα... Ποτε δεν ξερεις. Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κατι; Συσκευασμενη τροφη θα εχω ετσι κι αλλιως. Ευχαριστω εκ των προτερων.:D
 
Το κλουβί που το έχεις τώρα είναι δυνατόν να μεταφερθεί;
 
Αν πάρεις κλουβί μεταφοράς θα χρειαστείς και άλλο κλουβί για εκεί που θα μείνετε, δεν γίνεται να ζήσει το πουλάκι ένα μήνα στο κλουβί μεταφορά, είναι κλειστό από παντού. Πες μου τι διαθέτεις να σου πω πιθανές λύσεις κατά την γνώμη μου.
 
Βασικα 12 μερες θα μεινουμε εκει. Ο πατερας μου δεν μου ειπε οτι θα παρουμε κλουβι μεταφορας μου ειπε οτι απλα θα παρουμε ενα μικροτερο κλουβι για εκει.
 
Ειναι λιγο επικυνδινο να εχεις κλουβι μεταφορας στα γονατα σου οσο οδηγας, με ενα αποτομο φρεναρισμα δεν ξερεις τι μπορει να γινει, καλυτερα να το βαλεις σε ενα πιο σταθερο μερος. Εχεις εκει αλλο κλουβι; Το πουλακι που θα μπει οταν φτασεις και το βγαλεις απ το κλουβι μεταφορας;
Οσο για τα εντομα, νομιζω πως με την 'κουνουπιερα' εισαι καλυμμενη :)

Τωρα ειδα τα προηγουμενα μηνυματα. Εναμικρο κλουβακι θα ηταν η καλυτερη λυση :)
 
Πως να οδηγησω; Μονο 13 ειμαι. Καθομαι μαζι με τιις αδερφες μου στο πισω καθισμα και το καινουργιο κλουβι που θα παρουμε στα γονατα μας. Να το παραγειλω απο τα ΩΔΙΚΑ -ΚΛΟΥΒΙΑ &ΚΛΟΥΒΕΣ;
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Το κλουβί που θα πάρεις θα το καλύψεις από τις τρεις πλαϊνές πλευρές και στην οροφή και θα αφήσεις ανοιχτή μόνο την μπροστινή πλευρά, έχοντας ασφαλίσει το πορτάκι με μανταλάκι ή κάποιο κλιπ να μην ανοίξει από τυχαίο συμβάν στον δρόμο.
Αυτό για να μην τρομάζει το πουλάκι από τις συνεχείς αλλαγές τοπίων αλλά και να μην κρυώσει από τα ρεύματα αέρος.
Θα βάλεις φαγητό και νερό, το οποίο θα αλλάξεις καθ' οδόν σε κάποια στάση.
Όταν φτάσετε εκεί, θα ελέγξεις το σημείο που θα το βάλεις, να μην περνάνε γάτες, αρπακτικά, αέρας και να είναι γερό το καρφί που θα το κρεμάσεις.
Μπορείς να πάρεις σήτα από τα είδη κιγκαλερίας και να την βάλεις γύρω γύρω στο κλουβί για τα διάφορα μαμούνια. Τόσο λίγη που χρειάζεσαι δεν είναι ακριβή.
Και καλό σας ταξίδι!
 
Ευχαριστω.:D Το βραδυ θα την βαζω σε ενα μπανακι σε εξωτερικο χωρο, γιατι ξερετε εκει υπαρχουν πολλες κουκουβαγιες. Την ωρα της διαδρομης σε ενα σημειο που βουλωνουνε τα αφτια μου... Μηπως ειναι απο καποιο ρευμα αερος τι κανω σε εκεινο το σημειο;
 
Τα αυτιά βουλώνουν από την ξαφνική αλλαγή υψόμετρου και της πίεσης που δημιουργείται δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το πουλάκι, τουλάχιστον δεν γνωρίζω να μπορείς να κάνεις.
 
Ευχαριστω και παλι! Ειναι καταληλα τα κλουβια που πουλαει το σαιτ ΩΔΙΚΑ-ΚΛΟΥΒΙΑ & ΚΛΟΥΒΕΣ;
(πως να το κανω με μπλε γραμματα ωστε οποιος το παταει να πηγαινει στην συγκεκριμενη σελιδα);
 
Όταν είσαι στην σελίδα του μαγαζιού, κάνεις κλικ δεξιά από την διεύθυνση, γίνεται όλο μπλε, μετά δεξί κλικ, διαλέγεις copy, enter, έρχεσαι στο θέμα, στην απάντηση κάνεις πάλι δεξί κλικ, paste και enter και το βγάζει.
 
Πως να οδηγησω; Μονο 13 ειμαι.;

Ετσι οπως το ειπες νομισα οτι εσυ θα οδηγησεις 😛

Και ναι τα κλουβια του σαιτ που αναφερεις φαινονται μια χαρα, οι αγορες μεσω ιντερνετ ομως εχουν παντα το μειονεκτιμα οτι δεν βλεπουμε απο κοντα το προιον πριν την παραγγελια οποτε δεν μπορουμε να ειμαστε και βεβαιοι οτι μας εξυπηρετει και καλυπτει τις αναγκες μας :)
 
καλο ταξιδι σε σενα και το μικρο σου φιλο μα αυτο που με τρελενει ειναι που βλεπω παιδια σαν και σενα να ειναι τοσο υπευθινα και να γνωριζουν πως σε καθε ζωακι που εχουμε, εχουμε και αρκετες υποχρεωσεις προς αυτο! Ενα τεραστειο μπραβο σου Ελευθερια!
 
Πηραμε το νεο κλουβι για την μεταφορα της Σαρας στις διακοπες. Μονο αν την βαλω γυρτη χωραει μεσα απο την πορτα. Οχι οτι το εχω δοκιμασει αλλα ετσι μου φαινεται. Χωραει στο αυτοκινητο και εχει μεσα δυο κουρνιες και δυο ταιστρες. Ετσι μας το δωσανε. Θα βαλω και φωτογραφιες αυριο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Με γεια σας, δεν βάζεις μια φωτογραφία να το δούμε;
Η πόρτα δεν έχει τόση σημασία, πως θα κάθεται το πουλάκι μέσα είναι το θέμα.
 
Back
Top