Αναπαραγωγή Τα καναρίνια πυρώνουν καλύτερα όταν βλέπονται ή όταν δεν βλέπονται;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης xaxo4
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

xaxo4

PB Member
Εγγραφή
23 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.318
Πόλη
Ραφήνα
παιδιά τελικά τα καναρίνια πυρώνουν καλύτερα όταν βλέπονται ή όταν δεν βλέπονται; τι λέτε;
 
Όταν βλέπονται, αρκεί να είναι κατάλληλη η εποχή βέβαια.
 
το κελάηδημα του αρσενικού όμως δεν είναι σημάδι πυρώματος και μάλιστα έντονου;
 
μήπως εαν δεν βλέπονται τα καναρίνια το αρσενικό πυρώνει πιο πολύ και για αυτό κελαηδάει πιο πολύ;
 
ευχαριστώ για τις απαντήσεις με βοηθάτε πολύ. Έχω και μια πρακτική απορία.. Μου έδωσαν πριν 2 μήνες μία κανάρα, αλλά είναι αμφισβητίσιμο το γένος γιατί κελαηδούσε ικανοποιητικά.. Προχθες μου έκαναν δώρο μία σίγουρη όμορφη καναρά! ωραία δώρα! Λοιπόν η πρώτη που είχα όταν βάζω χώρισμα να μην βλέπονται χαλάει τον κόσμο στο κελάηδημα! Όταν βλέπονται σταματά.. Ερώτημα, είναι αρσενικό μήπως και μάλιστα πυρωμένο; ή απλά είναι ένα ιδιαίτερο θηλυκό που κελαηδά όταν χάνει την παρέα; έχω μπερδευτεί.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
 
Συμπληρώνοντας το μήνυμα της Αλίκης θα έλεγα ότι ο όρος "χαλάει τον κόσμο με το κελάηδημά του" δεν ταιριάζει σε θηλυκό πουλί. Υπάρχουν κάποια που κελαηδούν κατά την περίοδο της αναπαραγωγής αλλά δεν μπορείς να πεις ότι χαλούν τον κόσμο με αυτό το κελάηδισμα.
 
ευχαριστώ και πάλι, δυστυχώς πρώτη φορά έχω καναρίνια, δεν ξέρω και προσπαθώ να μάθω. κάποιος που είδε το θηλυκό που κελαηδάει από κάτω, μου είπε ότι σίγουρα τώρα δεν είναι πυρωμένο θηλυκό. Πάντως και τώρα ακόμα κελαηδάει! τι με συμβουλεύετε να κάνω; Πάντως μου αρέσει να το ακούω!
 
τι με συμβουλεύετε να κάνω; Πάντως μου αρέσει να το ακούω!
Μην περιμένεις αυγά. Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει ένα θηλυκό καναρίνι. :)
 
Back
Top