🏷️ Μικρά Κλουβιά 🏷️ Μεσαία Κλουβιά 🏷️ Μεγάλα Κλουβιά 🏷️ Ζευγαρώστρες 🏷️ Κλουβιά Μεταφοράς
Βλέποντας όλα αυτά τα κλουβιά μη φανταστείτε πως ''έχω θέμα'':D (δεν λέω, μου αρέσει να κάνω το καλύτερο για τους μικρούς μου φίλους) αλλά...
Έχω δυο αρσενικά parrotlets 5,5 και 1,5 χρονών τα οποία δεν ζουν συνεχώς στο ίδιο κλουβί (λόγω τσακωμών). Συγκατοικούν όμως γι΄αρκετές ώρες την ημέρα (μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!) Διαβάζοντας για τσακωμούς και ζευγαριών έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι ''ιδίωμα'' των πάροτλετς και δεν φταίει τόσο ότι είναι αρσενικά... Πως να το κάνουμε, πρόκειται πραγματικά για μικρούς γίγαντες με ιδιαίτερους χαρακτήρες και απαιτήσεις μεγάλων παπαγάλων.
Οι συνθήκες της οικογένειας μας ''επιβάλουν'' να διαμένουμε (ανά εποχές και για μεγάλα χρονικά διαστήματα) σε 3 κατοικίες. Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μεγάλες οπότε αναγκαστικά και τα πουλιά πρέπει να έχουν διαφορετικά κλουβιά σε κάθε σπίτι...
[x]
.. Συνήθως τους παίρνω μαζί όπου κι αν πάω, έτσι (αναγκαστικά) υπάρχουν και μικρότερα κλουβιά μεταφοράς (για ξενοδοχεία ή μεταφορά στους κτηνίατρους-πτηνίατρους)
[x]
η νέα τους ''ζευγαρώστρα'' ελπίζω να με βολέψει περισσότερο (από το να κουβαλάω δυο ξεχωριστά κλουβιά)
[x]
Αγόρασα αυτή η ζευγαρώστρα για τον Μάριο και τον Κάρλο (@Φοίβος) Ανέστη (= είναι των Μαριονίων)Σίσσυ αυτή η ζευγαρώστρα είναι απο τα Πεπερόνια;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας