Γενικά Τα νέα αποκτήματά μου, καρδερίνες major

Η ιστορία έχει ώς εξής, πριν 6-7 χρόνια, κάνοντας μια βόλτα με την κόρη μου πέσαμε πάνω σε ενα pet shop που είχε και καρδερίνες, μπήκαμε πήραμε ενα ζευγαράκι. Γυρίζοντας λοιπόν στο σπίτι τα πουλιά έκαναν σαν δαιμονισμένα, ρωτόντας σε κάποια sites μας είπαν πως ήταν πιασμένα παράνομα και μας πρότειναν να τα αφήσουμε ελεύθερα. Στεναχωρημένη με την ιδέα η μικρή ,πήγαμε τα αφήσαμε στο πάρκο του Τρίτση, (το οποίο ήταν γεμάτο παπαγάλους), σε ένα από αυτά τα sites γνώρισα και τον kostas karderines, ο οποίος μόλις έμαθε το όλο σκηνικό πήρε την πρωτοβουλία και έκανε δώρο στη μικρή ενα ζευγάρι καρδερίνες δικιάς του εκτροφής. Η μικρή του υποσχέθηκε ότι θα τις φροντίζει και θα τις περιποιείται.Ο kostas karderines της έδινε συμβουλές για όλα, τις αγόρασε και τις φωλιές. Μετά από λίγο καιρό είχαμε τα πρώτα αυγά. Γεννήθηκε ο πρώτος νεοσσός, αλλά δυστυχώς τα χασαμε όλα λόγω απειρίας. Η μικρή, το Μαράκι δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε ξανά, με αποτέλεσμα μέσα σε αυτά τα 6-7 χρόνια να διατηρεί το ζευγαράκι που της είχε δώσει ο kostas karderines και κατάφερε και έβγαλε καρδερινάκια τα οποία έχει μέχρι και σήμερα. Απο το ζευγαράκι του kostas karderines έχει 3 αρσενικές και 3 θηλυκές καρδερίνες. Από επιθυμία και πάλι της κόρης μου αποκτήσαμε και 2 ζευγάρια καρδερίνες major. Πιστεύω ότι το Μαράκι μου, πήρε τα σωστά βήματα και αρχές απο τον kosta karderines να πολεμάει, να μην εγκαταλείπει, αν και ηλικίας μόνο 13 χρονών. Θα τα πάει και με τις major το ίδιο καλά με αγάπη και υπομονή όπως τα πήγε και με τις μπαλκάνικα και φυσικά με την βοήθεια που είχε πάντα απο τον kosta karderines.
Υ.Σ. Φίλε μου Κώστα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Να είσαι πάντα έτσι και να δίνεις τα φώτα σου σε όλους.
 
@mixalhl73 πολλά μπράβο για την στάση σου και και να δώσεις τα συγχαρητήρια στην κόρη σου για τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα του έχετε.
@kostas karderines έχεις το σεβασμό μου για τις πράξεις σου.
 
Φίλε μου σε ευχαριστω πολυ ειλικρινα αλλα εγω δεν εχω ασχοληθεί με αυτα, οτι εκανε τα εκανε το Μαρακι αν και μικρη 13 ετων, δευτερα γυμνασιου εχει τσαγανο και πολυ πείσμα και αγαπη πολυ τις καρδερινες. Βεβαια τα συγχαρητήρια τα αξιζει η Μαρια που απο την δευτερα δημοτικου ήθελε να ασχοληθεί με καρδερίνες και ο kostas karderines που είχε την υπομονή και την θέληση να βοηθήσει ενα παιδακι και να πιστέψει σε αυτό το παιδί. του έδωσε τα φτερά να κανει αυτο που ήθελε και αγαπαει πολυ εγω απλα σαν μπαμπας χαζομπαμπας γιατι μια την εχω την στηριζω και θα την στηριζω σε ολα .
 
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Όπως είπα και πριν πιστεύω σε αυτό που κάνει η Μαρία μου και για αυτό μόλις μου είπε για τις καρδερίνες major μεταλλαγμένες της αγόρασα τα 2 ζευγάρια.
Υ.Σ. και φυσικά το τρέξιμο θα το κάνει ο kostas karderines γιατί ήταν πολύ ακριβές χαχαχα.
 
Να ρωτήσω κατι βρε παιδιά. Από που παίρνετε καρδερίνες εκτροφής. Εγω ξερω κάπου που πουλάνε καρδερίνες που της πιάσανε όταν ήταν να φύγουν από την φωλια και τα βάλανε στο κλουβί. Με αποτέλεσμα να μην ζήσουν ποτε ελεύθερα να είναι ήρεμα στο κλουβί αλλα δεν είναι νόμιμα πειτε μου που μπορώ να βρω νόμιμα γαρδελακια
 
Καλησπέρα σας. Να σας ενημερώσουμε με χαρά εγώ και το Μαράκι μου , οτι το ένα ζευγαράκι major και το ένα ζευγαράκι μπαλκάνικα στήσανε φωλιές. Θα ανεβάσουμε και φωτό.
[automerge]1617556920[/automerge]
IMG_20210402_131336 (2).webp
η φωλιά απο το ζευγάρι major.
[automerge]1617557045[/automerge]
IMG_20210402_131345 (2).webpΗ φωλιά απο το ζευγάρι μπαλκάνικα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top