Δεν κατάλαβα αυτό Ανδρέα μου, στην σελίδα 15 του δικού σου link pdf, δίνει συγκεκριμένες λάμπες και πιο πριν, γύρω στην 8-9 νομίζω, λέει κατηγορηματικά ότι οι απλές φθορίου δεν κάνουν.Καταλήγουμε δηλαδή-απ αυτά που διάβασα-ότι αν πάρουμε λάμπες φθορίου με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά(CRI>90 ΚΑΙ 5000-5500 Κ)κάνουμε την ιδία δουλειά που κάνουμε με τις "αρκαδια". Σωστα;
, σε διάφορα ξένα φόρουμς (αυτοί δεν έχουν ήλιο όπως εμείς) αναφέρουν πως για το πρόβλημα της κοπροφαγίας θα πρέπει να δίνεται στα πουλιά μαγιά μπύρας (μια δυο φορές τον μήνα)....χρειάζονται σύμπλεγμα βιταμίνης b
Με γεγονός όλα τα παραπάνω, καταλληλότεροι λαμπτήρες σύμφωνα με τον dr Peter Coutteel είναι οι φθορίου Τ5 ή Τ8 απόχρωσης 865 ή 965 ψυχρού φωτός (CoolDayLight), οι οποίοι παρέχουν την πιο φυσική ορατότητα στα πτηνά.
Γύρω στο 6 μηνο,Πόσο συχνά χρειάζονται αντικατάσταση αυτές;
Με βάση τα όσα γνωρίζω η διάρκεια που δίνουν σε ώρες λειτουργίας μου επιτρέπουν τη χρήση τους για δυο χρόνια. Δηλαδή πέντε μήνες το χρόνο, απο δεκατρείς ώρες χρήσης ανά ημέρα.Πόσο συχνά χρειάζονται αντικατάσταση αυτές;
Εκεί είναι το θέμα (αυτό λέμε) δεν είναι θέμα απασχόλησης αλλά ανάγκης = έλλειψηςΑν τους έβαζες το φαγητό κάτω (αφού την βρίσκουν να τσιμπολογάνε από κάτω) σε ένα πιατάκι, ώστε να απασχολούνται με το φαί και όχι με τις κουτσουλιές τους;
Ααα κατάλαβα! Οκ! Οπότε απλά παρακολουθώ και μαθαίνω!Εκεί είναι το θέμα (αυτό λέμε) δεν είναι θέμα απασχόλησης αλλά ανάγκης = έλλειψης
*11πμ Είναι (ακόμα) αργά, να τα βγάζεις ή νωρίς το πρωί ή μετά τις 5 το απόγευμα ΜιράνταΞεκινησα περισσοτερη αυγοτροφη προς το παρον και οποτε μπορω θα τα βγαζω λιγο στον ηλιο.. λαχανιασαν παρα πολυ παρολο που ειχα το 1/3 του κλουβιου στον ηλιο οταν τα εβγαλα, ισως επειδη ηταν *11 περιπου..
Θα προσπαθησω νσ βρω μαγια μπυρας, **σε ενα πετσοπ που εψαξα ειχε μια ληγμενη
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας