Το γνωριζω οτι ειναι αργουτσικα αλλα τοτε πεφτει ηλιος στη βεραντα.. Μεχρι τις 4 περιπου.*11πμ Είναι (ακόμα) αργά, να τα βγάζεις ή νωρίς το πρωί ή μετά τις 5 το απόγευμα Μιράντα
**Κάποιο κατάστημα με βιολογικά;
Θα το ψαξω για βιολογικα..
Το γνωριζω οτι ειναι αργουτσικα αλλα τοτε πεφτει ηλιος στη βεραντα.. Μεχρι τις 4 περιπου.*11πμ Είναι (ακόμα) αργά, να τα βγάζεις ή νωρίς το πρωί ή μετά τις 5 το απόγευμα Μιράντα
**Κάποιο κατάστημα με βιολογικά;
άρα δεν σας εξυπηρετεί, είναι πολύ δυνατός ο ήλιος ακόμα... Θα ''βράσουν'' τα μαριόνια τότε μαγιά, ή σύμπλεγμα βιταμίνης Β (για πιο άμεση δράση)Το γνωριζω οτι ειναι αργουτσικα αλλα τοτε πεφτει ηλιος στη βεραντα.. Μεχρι τις 4 περιπου.
Θα το ψαξω για βιολογικα..
... Κάποτε συζητώντας με τον Νίκο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα (όχι δικό μας, γενικά) μου ανέφερε πως τα πουλιά που τρώνε τις κουτσουλιές τους, συνήθως δεν τα ''βλέπει'' ο ήλιος (χρειάζονται άμεση έκθεση) και χρειάζονται σύμπλεγμα βιταμίνης b
α) Η πληροφορία που μετέφερα προέρχεται από γνώστη, άνθρωπο που ασχολείται χρόνια με πουλιά, την αναπαραγωγή τους, κτηνίατρους κτλΤώρα δεν ξέρω έχουμε καταλήξει ότι μόνο αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει;
*Δεν υπέθεσα πως τον αμφισβητείς Μαρία, απλά βάζοντας τα πράγματα ''κάτω'' έγραψα πως η πληροφορία δεν προέρχεται από κάποιον ''άσχετο''...Στην αρχή του θέματος, είχα κάνει κάποιες υποθέσεις, σύμφωνα με πράγματα που έχω διαβάσει κατά καιρούς.
*Η τελευταία ερώτησή μου δεν εμπεριείχε αμφισβήτηση του εκτροφέα σου αλλά να μην το ψάξουμε παραπέρα;
Δεν υπάρχει σαφής απάντηση πουθενά απ' όσο έψαξα...
Μέσω μιας ωραίας ανάλυσης του πεπτικού συστήματος και του εγκεφάλου των πτηνών, προβληματίζεται για τον ρόλο του ασβεστίου, των πρωτεϊνών και της ισορροπίας των Ω στην διατροφή **και με λίγα λόγια καταλήγει να κάνουμε εξετάσεις στα πτηνά μας,...
Ποια πολυβιταμίνη βάζεις Δημήτρη; Μπορείς να μας πεις την μάρκα να δούμε λίγο την σύνθεση;βάζω μια πολυβιταμίνη στην αυγοτροφή τους 2 φορές την εβδομάδα,
... και τονιζω οτι μαλλον ειναι παιχνιδι...
Έχουν αρκετα συχνα.. Αλλα τα διαλανε οσο μπορουν και μετα κάθονται πανω σα βασιλιαδες. Το θεμα ειναι οτι οτι κανουν το κανουν για 1 -2 λεπτα στη σχαρα. Πχ σημερα τους εβαλα μυρωδικα, ε στο δρομο για το πιατο τσιμπησαν και μια.Θα μιλήσει κι ο γραφικός με τα φρέσκα κλαδιά. :D Βάζε καθημερινά και δεν θα έχουν μάτια για τίποτε άλλο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας