dimitris_patra Εγγραφή 12 Φεβ 2009 Μηνύματα 902 Πόλη Πάτρα Όνομα Δημήτρης 3 Απρ 2015 #21 Κώστα πως πάνε τα lizard.. Έχεις δεύτερη φωλιά;
kostaskirki Εγγραφή 30 Μαρ 2012 Μηνύματα 135 Πόλη Χίος Όνομα Κώστας 4 Απρ 2015 #22 Δημήτρη εχω 4 απογαλακτισμενους νεοσσους και το ζευγαράκι έχει πάλι φωλιά! Στο άλλο ζευγάρι πηρα ασπορα αυγά! Θα δείξει η συνέχεια!
Δημήτρη εχω 4 απογαλακτισμενους νεοσσους και το ζευγαράκι έχει πάλι φωλιά! Στο άλλο ζευγάρι πηρα ασπορα αυγά! Θα δείξει η συνέχεια!
Paianas Εγγραφή 11 Νοε 2008 Μηνύματα 4.501 Πόλη Παιανία Όνομα Νίκος 4 Απρ 2015 #23 Όπως καταλαβαίνεις, περιμένουμε πολλοί τα συγκεκριμένα αποτελέσματα..
dimitris_patra Εγγραφή 12 Φεβ 2009 Μηνύματα 902 Πόλη Πάτρα Όνομα Δημήτρης 4 Απρ 2015 #24 kostaskirki είπε: Δημήτρη εχω 4 απογαλακτισμενους νεοσσους και το ζευγαράκι έχει πάλι φωλιά! Στο άλλο ζευγάρι πηρα ασπορα αυγά! Θα δείξει η συνέχεια! Δείτε το υπόλοιπο... Κώστα καλή συνέχεια. Για όλα τα πουλιά σου. Paianas είπε: Όπως καταλαβαίνεις, περιμένουμε πολλοί τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.. Δείτε το υπόλοιπο... του χρόνου θα φροντίσω να έχω ένα ζευγαράκι... Πολύ μου αρέσουν!
kostaskirki είπε: Δημήτρη εχω 4 απογαλακτισμενους νεοσσους και το ζευγαράκι έχει πάλι φωλιά! Στο άλλο ζευγάρι πηρα ασπορα αυγά! Θα δείξει η συνέχεια! Δείτε το υπόλοιπο... Κώστα καλή συνέχεια. Για όλα τα πουλιά σου. Paianas είπε: Όπως καταλαβαίνεις, περιμένουμε πολλοί τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.. Δείτε το υπόλοιπο... του χρόνου θα φροντίσω να έχω ένα ζευγαράκι... Πολύ μου αρέσουν!
alligator Εγγραφή 1 Ιουν 2011 Μηνύματα 343 Πόλη Αταλάντη Όνομα Θοδωρής 14 Απρ 2015 #25 να σου ζήσουν αδελφε