Αναπαραγωγή Τα πρώτα καρδερινάκια μου

Γιώργο, συγχαρητήρια για το κουράγιο και το μεράκι σου!
Επέμεινες και τελικά ανταμείφθηκες!
Σου εύχομαι, από του χρόνου, να δεις τα μικρά σου να μεγαλώνουν και τους δικούς τους νεοσσούς!
 
Συγχαρητηρια φιλε
αντε να πανε ολα καλα και ακομα περισοτερα μικρακια
φτου σκορδα
ΜΦΧ
Πανος
 
Νασ σου ζήσουν φίλε μου.Αντε και του χρόνου με περισσότερα. Πάντως αν και όλες οι αναπαραγωγικές περίοδοι είναι ξεχωριστές η πρώτη δεν συγκρίνεται με τίποτα.
 
Αν και αρχάριος Γιώργο μια χαρα σε βρίσκω! Είδες που η υπομονή σου και οι προσπάθειες σου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο! Να σου ζήσουν και να απολαύσεις σύντομα τα κελαηδήματά τους!
 
Καλορίζικα φίλε Γιώργο!
Έπρεπε να φύγεις τελικά από την Ρόδο για να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες σου. Τελικά η υγρασία πρέπει να παίζει τον ρόλο της,ίσως τον πιο καθοριστικό μαζί με δεκάδες άλλους φυσικά.
 
Αντρέα δεν ξέρω αν έπρεπε να φύγω απο την Ρόδο για να βγάλω πουλάκια, εκεί όμως μου έμαθαν να φροντίζω τα πουλάκια, αυτό ειναί το σίγουρο. Να'ναι κάλα ο Πρόεδρος ή Γιάτρος ή Γιώργης.Η υγρασία πάντως παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία, απόδοση των πουλιών. Εδώ αν και τα πουλιά τα έχω στην βεραντα είναι πιο (ζωντανά) υγειή, κινητικά. Εμενα πάντως δεν με πείραξε καθόλου πέρασα υπέροχα!
 
Αυτά είναι τα τελευταία 6 καρδερινάκια για φέτος, αν μεγαλώσουν και αυτά τότε θα έχω δυψήφιο αριθμό για φέτος απο καρδερινάκια.Απρόσμενα καλά για εμένα.
 
Back
Top