Καλωσόρισες στο κλαμπ των Μπαντζιστας:Dπανεμορφα
Ααα σε ευχαριστω πολυ δεν το ξερα. Τα πεταω και παιρνω αλλα και συνηθως υπαρχει ενα καβατζαΑν το αφήνουν καιρό αχρησιμοποίητο, να το ξύνεις επιφανειακά με μαχαιράκι να καθαρίζει, μην το πετάς.
Καλωσόρισες στο κλαμπ των Μπαντζιστας:Dπανεμορφα
Ααα σε ευχαριστω πολυ δεν το ξερα. Τα πεταω και παιρνω αλλα και συνηθως υπαρχει ενα καβατζαΑν το αφήνουν καιρό αχρησιμοποίητο, να το ξύνεις επιφανειακά με μαχαιράκι να καθαρίζει, μην το πετάς.
Εμα! ''Σισσυ θελω να ξερεις για μαριονι ξεκινησα και κατεληξα σε μπατζι''Άντε μπράβο, περάστε στην "αντεπίθεση" χα χα χα :D
Δεν έχεις και άδικο :)(Τι να κανουμε είμαι ψωνισμένη με το στραβοξυλακι μου![]()
Άξιος!Άξιος!Ε
Εμα! ''Σισσυ θελω να ξερεις για μαριονι ξεκινησα και κατεληξα σε μπατζι''
Εδω έκανε ένα λαθος ''Σισσυ θελω να ξέρεις για μαριονι ξεκινησα και κατεληξα σε μαικλ'' είναι το σωστο
(Τι να κανουμε είμαι ψωνισμένη με το στραβοξυλακι μου).
Άντε μπράβο, περάστε στην "αντεπίθεση" χα χα χα :D
Όλο τον ''σαματά'' τον κάνουν οι... ΠιτσιρίκοιΣΥ. ΠΑ. Ε( με leader τον ΜΑΡΙΟ SAVOIR VIVRE ) vs LOS BUDGIESTAS ( με αρχηγό τον MICHAEL PRISON BREAKER)!
Η αντεπίθεση άρχισε!![]()
Είναι που λένε όσο μπόϊ τους λείπει :DΌλο τον ''σαματά'' τον κάνουν οι... Πιτσιρίκοι(αν καταλάβατε!)
!
![]()
και που να δεις όταν το ζεις Μαρία μου!Είναι που λένε όσο μπόϊ τους λείπει :D
Είναι που λένε όσο μπόϊ τους λείπει :D
Έχει, έχει, πρέπει να τους ξετρυπώσουμε :)Λοβακια που υποτίθεται είναι και συνηθισμένα δεν έχουν πολλοί.
Εννοείται πως έχω καταλήξει σε λοβάκι (ή να πω λοβάκια;Λοβακια που υποτίθεται είναι και συνηθισμένα δεν έχουν πολλοί.
Αχ αχ @alicedros αντέ να γίνεις παπαγαλομάνα γιατί θέλω συμπαράσταση ντε!
Αντέ γιατί μας έπριξαν με τα μπαντζακια και τα μαριόνια![]()
...*Εσείς καλα έχετε φτιάξει τις ομάδες σας.
*Λοβακια που υποτίθεται είναι και συνηθισμένα δεν έχουν πολλοί.
Αχ αχ @alicedros αντέ να γίνεις παπαγαλομάνα γιατί θέλω συμπαράσταση ντε!
**Αντέ γιατί μας έπριξαν με τα μπαντζακια και τα μαριόνια![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας