Γενικά Τα Budgerigars μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εδώ υπάρχουν δυο μου μωρά. Οι εκκολαφθεί το Μάρτιο. Το γαλάζιο πουλί ονομάζεται Marble και το πράσινο πουλί ονομάζεται Melon. Νομίζω ότι αυτά είναι δύο κορίτσια. Έχω 6 κορίτσια και 3 αγόρια μου Budgie κλουβί.

Συνημμένα

• IMG_1037.webp
    IMG_1037.webp
    21,6 KB · Προβολές: 52
  • IMG_1038.webp
    IMG_1038.webp
    29 KB · Προβολές: 52
Αυτή είναι μια ωραία φωτογραφία του Αριστοτέλη. Ήταν ο πρώτος μου ποτέ παπαγάλος αγοράζεται. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίος. Είναι πολύ χαρούμενος που θα ζουν με τόσα πολλά κορίτσια.

Συνημμένα

• IMG_1040.webp
    IMG_1040.webp
    37,6 KB · Προβολές: 62
Αυτή είναι μια ωραία φωτογραφία του Αριστοτέλη. Ήταν ο πρώτος μου ποτέ παπαγάλος αγοράζεται. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίος. Είναι πολύ χαρούμενος που θα ζουν με τόσα πολλά κορίτσια.

Είμαι σίγουρος για αυτό Jamie. Έχει πολύ φωτεινά χρώματα.:D

Αυτή η φωτογραφία είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Αυτό με κάνει να χαμογελά κάθε φορά που κοιτάω. Θέλω μόνο το κύπελλο ήταν καθαρό.
Οντως και μένα αυτή η φωτογραφία με ξετρελένει όποτε την κοιτάω:)

Πανεμορφα ολα τους! 🙂Υπαρχει μοιπως καμια περιπτωση η Penelope και το Budgie να ειναι ερωθαλεις αδερφια;(Απο ιδιο πατερα και απο διαφορετηκη μητερα)

πολυ ομορφα και τα κοριτσακια αλλα και ο Αριστοτελης σου να τους χεραισε!

Πανεμορφα ολα τους! 🙂Υπαρχει μοιπως καμια περιπτωση η Penelope και το Budgie να ειναι ερωθαλεις αδερφια;(Απο ιδιο πατερα και απο διαφορετηκη μητερα)

Δεν είμαι σίγουρος αν Πηνελόπη ή Mitzi είναι η μητέρα των δύο βρεφών. Mitzi ήταν η συνεδρίαση για τα αυγά, όταν εκκολάπτονται. Πηνελόπη θα κάθονται σε αυτά επίσης. Τόσο Πηνελόπη και Mitzi φρόντισε των μωρών. Πηνελόπη τροφή τους, ενώ είχαν στη φωλιά. Mitzi τροφή τους, όταν έφυγαν από τη φωλιά.

Πηνελόπη και Pearl είναι ένα ζευγάρι. Mitzi και Όσβαλντ είναι ζευγάρι. Έχω επίσης δει ο Αριστοτέλης και Mitzi μαζί.

Budgies είναι τέτοιες promiscuous πτηνά.

beverly hils κατάσταση!

αυτό είναι αλήθεια!

I had a Budgie ακόμη διαζύγιο. Αριστοτέλης και της Πηνελόπης ήταν ζευγάρι. Τότε ο Αριστοτέλης αποφάσισε να του άρεσε Belle. Πηνελόπη ήταν πολύ θυμωμένος μαζί του. Ωστόσο, σύντομα αποφάσισε ότι άρεσε Pearl. Τώρα όλοι είναι ευχαριστημένοι. :D

Back