Φροντίδα Τα budgie ανέβηκαν στο χέρι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Giopant
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Είναι ακριβώς το ίδιο με το να σου ζητήσει κάποιος να του κάνεις μια χάρη. Αν δεν πιάσει η δωροδοκία τότε κάνεις υπομονή μέχρι να το θελήσει. Αν δεν το θελήσει τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να το αποδεχτείς. Με το ζόρι μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχεις.
 
To ότι ανέβηκαν μια φορά στο χέρι σου δεν σημαίνει ότι θα ανεβαίνουν όλες τις φορές. Ακόμη έχετε αρκετή προσπαθεια μπροστά σας για να θεωρήσεις δεδομένο το ότι ανεβαίνουν σε χέρια.
 
Τα δικά μου μωρά (τα έχω δυόμιση μήνες) ανέβηκαν πριν δύο μέρες στο δάκτυλο μου για να φάνε το πολυπόθητο μιλλετ. Από την μία ήθελα να τσιρίξω από την χαρά μου και να φωνάξω όλη την φαμίλια (εννοείται δεν έβγαλα κιχ) και από την άλλη ήταν τόσο συγκινητικό να αισθάνεσαι ότι σε εμπιστεύονται (έστω και με μια λιχουδιά στο χέρι 😉) δύο ψυχούλες. Βέβαια έχουμε δουλειά ακόμη για να βγούμε από το κλουβί αλλά που θα πάει θα τα καταφέρω.
 
Καλησπερα παιδια ελπιζω να ειστε καλα. Ύστερα απο ενα διαστημα ανέβουν στο χερι μου με ανεση και τα δυο και θα ηθελα να μου πειτε πως θα βγουν και εκτος κλουβιού από το χερι μου. Τους πηρα ενα μικρο ξυλινο playground και το εχω αφησει εξω απο ο κλουβί. Περιτο να πω ότι δεν πήγαν. Το εχω δοκιμασει κανα δυο φορες να τα βγαλω αλλα έφευγαν.
 
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους αφήσεις την πόρτα ανοιχτή και να περιμένεις να βγουν μόνα τους αν και όταν αισθανθούν ασφάλεια να το κάνουν. Είναι θέμα χρόνου να γίνει.
 
Back
Top