Αναπαραγωγή Τα budgie μου δεν ζευγαρώνουν

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης meniam
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@μιχαλης91 δεν πρόκειται να τα χωρίσω είναι πολύ αγαπημένα και δεμένα 🙃 προτιμώ να μην μου δώσουν απογόνους.
Και ναι δεν ξέρω ακόμα τι φταίει🤷🏼‍♀️ ίσως είναι ορμονικό;
Μήπως χρειάζεται κάποιο πυρωτικο ή αφού δεν τους βγαίνει φυσικά δεν υπάρχει λόγος να το πιέσω;
 
Εμενα καθε καινούριο ζευγάρι που φτιάχνω αν δε γεννήσει σε 10-15 ημέρες εχει χωριστεί ξανά...
Για πιο λογο ακολουθεις αυτη την μεθοδο? Το κανεις για να μην χανεις χρονο η για καποιο αλλο λογο που εχεις εσυ παρατηρησει?
 
@HxC γιατί αν δε ταιριάξουν σε σύντομο διάστημα μετα τους παίρνει πολύ καιρό. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένω μήνες. Στην επίλεκτη εκτροφή είναι χάσιμο χρόνου να περιμένεις μήνες οταν θέλει κανείς να βγάλει συγκεκριμένες μεταλλάξεις
 
Οι πιθανότητες με τόσο φούξια στον χαλινό να είναι θηλυκό είναι πρακτικά μηδενικές. Δεν με νοιάζουν οι μεταλλάξεις εκτός κι αν επηρεάζουν την υγεία, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό να εχει μπαλώματα και στον χαλινό και μια ίριδα στα μάτια, στα dominant pied συμβαίνει αυτό, γινεται μύλος η μελανίνη. Όλα τα είδη έχουν θέματα αναπαραγωγής καμιά φορά, όπως και οι άνθρωποι. Προσωπικά το θεωρώ πολύ θετικό που δεν κάνουν παπαγαλάκια, υπάρχουν ήδη τόσα πολλά που χρειάζονται σπίτι και η αναπαραγωγή είναι γερό ζόρι αν δεν έχει κανείς την εμπειρία και τις γνώσεις. Παρόλα αυτά, η έλλειψη ορμονών μπορεί να κρύβει σοβαρά προβλήματα υγείας, οπότε μια επίσκεψη σε πτηνίατρο για έλεγχο ορμονών είναι καλή ιδέα.
 
Back
Top