Γιάννη μου θεωρείς πως για τα gouldians πρέπει να το βάζουμε προληπτικά; Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα είδη (καναρίνια, παπαγάλοι κτλ);Μέχρι να βρεις SCATT ή S76 μπορείς να βάλεις pulmosan.
Το S76 έχει το πλεονέκτημα ότι μπαίνει στο νερό και δεν χρειάζεται να πιάσεις τα πουλιά. Επίσης εκτός από τα ακάρεα προστατεύει και από άλλα εσωπαράσιτα.
Τα συμπτώματα που εμφανίζουν τα ακάρεα είναι όμοια με αυτά άλλων ασθενειών και τουλάχιστον για τα καναρίνια επικρατεί η άποψη ότι σπανίως αυτά τα συμπτώματα οφείλονται σε ακάρεα.Τα υπόλοιπα είδη (καναρίνια, παπαγάλοι)...
Σγαρτίλι λέγεται η καρδερίνα στη Κύπρο.και μου λεει εχω αγορασει σγαρτιλι 500 ευρω
Ενδιαφέρον, ουσιαστικά είναι ομόρριζο με το δικό μας Γαρδέλι. Και τα δύο ομόρριζα με το λατινικό Carduelis (και Garduelis).Σγαρτίλι λέγεται η καρδερίνα στη Κύπρο.
Καλημερα. Σε ευχαριστω που απαντησες για να κανω κινησεις πριν αρχισει το πολυ κρυο. Πριν δυο μερες η θερμοκρασια εξω ειχε παει στους 8 και μεσα 11.
Εδω που μενω χιονιζει και η θερμοκρασια εχει παει και στους 2 βαθμους. Δεν ειχα περσι την κλουβα και ολα τα πουλια μου (παπαγαλους, ζεμπρακια, καναρινια) τα ειχα εξω με κλειστα ναυλον γυρω και εχουν βγαλει τον χειμωνα. Αλλα επειδη ειχα το αγχος κατα την διαρκεια του Χειμωνα και επειδη ενιωθα πως ηταν ταλαιπωρια για τα πουλια αρχισα σιγα σιγα να φτιαχνω την κλουβα.
Εχω αγορασει ενα θερμομετρο και το εβαλα μεσα στην κλουβα και ενα εξω απο αυτη για να κανω συγκριση.
Υπαρχει διαφορα μεσα. Πρωτα δεν νιωθω τον κρυο αερα που εχει εξω αλλα η θερμοκρασια δεν ειναι πολυ ψηλοτερη. Μεχρι 3 βαθμους παραπανω.
Ακουσα πως φετος θα ειναι ασχημος ο Χειμωνας μας και αυτο με αγχωνει οσο αφορα τα gouldian. Δεν τα ειχα περσυ. Δεν ξερω ποσο μπορουν να αντεξουν.
Θεωρητικά είναι φοβερά ακριβότερη από αυτές που είχα εγώ στο μυαλό μου.. http://www.ebay.com/itm/25-50-75-10...hash=item2a514410f9:m:m382CPg23IXnWcrcCrnKLsgΠηγα στο pet shop ειχε κεραμικη λαμπα 35 ευρω. Μου ειπε αυτος στο pet shop πως δεν κανει την δουλεια που θελω. Μου ειπε να παρω αυτη που εχω και να την τυλιξω με ασημοχαρτο για να μην εχει φως. Θερμοτητα θα υπαρχει.
Η γνωμη σας;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας