Γενικά Τα lovebirds μιλανε, και ποσο κανουν;

Κωνσταντίνε τα Lovebirds δεν μιλάνε, αλλά μπορούν να μιμηθούν διάφορους ήχους. Η τιμή τους κυμαίνεται από 30 μέχρι 50 Ε (στο περίπου).
 
Kωσταντινε εγω τα δικα μου τα πηρα 90ευρω το καθενα αλλα ειναι ταισμενα στο χερι και ειναι πολυ ηρεμα! Αυτα που δεν ειναι εξημερωμενα εχουν 60ευρω το ζευγαρι! Αυτες οι τιμες ειναι απο τον Αργυρου στη Ροδο!
 
Κοιτα το πιο φθηνο είδος και να μπορει να μιλησει να πει κανενα ηχο.. Ειναι τα Budjie... Κανουν γυρω στα 18 ευρω και αν μπεις στο youtube θα τα δείς! Τωρα αν θελεις κατι πιο μεγάλο τα cockatiel είνια καλη λυση γυρω στα 60-90 ευρω! Δέ ξέρω φιλαρακι..υποτιθεται ολοι όλοι οι παπγάλοι μπορούν να μιλησουν και αν δε πουν λέξεις μιμουνται ήχους.. Αλλα όλα είνια σχετικα... Αναλογα τον χαρακτηρα του πουλιού και της αναλογης φροντιδας και αγαπης απο εσενα (τη γιαγια σου)!
 
Για 100% σιγουρια οτι θα μιλησει ειναι μονο ο African Grey αλλα αυτος ξεφευγει πολυ στην τιμη! Ο δικος μου ο cockatoo δεν εχει πει ακομη τιποτα και του μιλαμε αρκετα!
 
Ακομα κι εκει ευθύμη δε μπορεις να εισαι σιγουρος 100% οτι θα μιλήσει! Υπάρχουν ζακο που δεν είπαν λέξη και Budgie που έλεγαν τραγουδάκια!
 
Ακομα κι εκει ευθύμη δε μπορεις να εισαι σιγουρος 100% οτι θα μιλήσει! Υπάρχουν ζακο που δεν είπαν λέξη και Budgie που έλεγαν τραγουδάκια!
Συμφωνω μαζι σου, αμα αγορασεις εναν παπαγαλο με την προοπτικη να μιλησει μπορει και να απογοητευτεις γιατι ο παπαγαλος δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα μιλησει.
 
αυτο ειναι αληθεια. Γνωμη μου και πουλι το οποιο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μιλησει με το πολυ 100 ευρω ειναι ρινγκνεκ η κοκατιλ με λιγοτεες πιθανοτητες...
 
Η Γιαγιά θα είναι χαρούμενη με ενα Budgie. Ama θα ασχολείται μαζί του θα μιλήσει, αμα δεν θα ασχολείται τότε τι μιλάμε για RingNeck ή Zako? Το Budgie ειναι ιδανικό.
 
Για τη γιαγια σου που μαλλον θα ειναι και αρχαρια καλο θα ηταν να της παρεις ενα μπατζι,Lovebird ή και κοκατιλ. Διαβασε μερικες πληροφοριες για τα ειδη αυτα
https://community.petbirds.gr/threads/Παπαγαλάκια-budgie-budgerigar.44591/
https://community.petbirds.gr/threads/Παπαγάλοι-lovebirds-agapornis.1348/
https://community.petbirds.gr/threads/Παπαγάλοι-Κοκατίλ-cockatiel-nymphicus-hollandicus.1431/
 
Back
Top