Γενικά Τα parrotlets μου τσακωνονται πολυ

Φοιβε μαλωνουν σιγουρα, σου λεω κοπανιουνται! 😀 αλλα πιστευω σιγα σιγα να στρωσουν.. Τωρα τα εβαλα και σε αλλο δωματιο με περισσοτερο φως στο οποιο δεν εχω συχνη προσβαση, ετσι θα ειναι πιο απομομωμενα εκει χωρις να ενοχλουνται απο μενα! Θα εχουν λοιπον ολο το χρονο για ζευγαρωμα σε συνδυασμο με τη διατροφη που τους παρεχω!
 
Ένα ειναι αυτό που σου είπε η Σίσσυ,ότι δηλαδή να μη ταιριάζουν σαν ζευγάρι. Το ίδιο είχε πει και η δική μου εκτροφέας στο θέμα του ζευγαρώματος τους. Επίσης μου τόνισε για τους τσακωμούς ότι θα ειναι δυνατοί. Η Carla τις πρώτες μέρες σπίτι μου έδιωχνε και τσιμπούσε τον Juan.Toν έβλεπα όλο φοβισμένο και απορούσα.. Έκανα λίγη υπομονή για να δω πως θα εξελιχθεί και είδα τελικά ότι ειναι φυσιολογικό γιατί, πέρα από τους τσακωμούς όταν βρίσκονται μαζί τα χάδια και τα φίλια που ρίχνουν άλλο πράγμα..
 
Αυτο με τρελαινει και μενα οτι δηλαδη τα βλεπω να εχουν και χαδια και φιλια αλλα σκοτωνονται κιολας... Θα δειξει
 
... Τα ίδια κάνουν και ο Μάριος με τον Κάρλο (δεν έχει σημασία που δεν είναι ζευγάρι), εκεί που τσακώνονται-σκοτώνονται, στα ξαφνικά αρχίζουν τα φιλάκια και τα χτενισματάκια, αυτή η ράτσα όλο τσακωμούς και τσαμπουκάδες είναι! 🙂
 
Back
Top