Για πες Ανέστη, τους φέρνεις σ΄επαφή με τον μπαμπά τους;(σε απόσταση ασφαλείας εννοώ:D)
Είναι ανθρωποφάγος.
Για πες Ανέστη, τους φέρνεις σ΄επαφή με τον μπαμπά τους;(σε απόσταση ασφαλείας εννοώ:D)
Το άλλο που κάνουν τελευταία (και δεν έχω εξακριβώσει ποιός ή αν το κάνουν και οι δύο) είναι να γαβγίζουν ακριβώς με το γάβγισμα της Σάμερ. Στην αρχή ξαφνιαστήκαμε όλοι μιας κι έτυχε η Σάμερ να κοιμάται δίπλα μας και να την κάνουν να πεταχτεί πάνω έξαλλη να τρέξει να βρει απο που στο καλό ήρθε άλλο σκυλί στο σπίτι. :D Την φωνάζουν και με έντονη φωνή κάποιες φορές "Σαμερίτσα!" όπως τη φωνάζουμε εμείς όταν κάνει κάτι το οποίο θέλουμε να σταματήσει. Τώρα πια τους έχει πάρει χαμπάρι και τους αγνοεί.![]()
θεικάααα! Με τους ξένους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πως τα πάνε; Δηλαδή αν έρθω εγώ σπίτι σου και τα πλησιάσω πως θα αντιδράσουν (που λέει ο λόγος) ;
![]()
Εεε άντε βουρ τότε!Ευχαρίστως θα μεγάλωνα κι άλλο ένα νομίζω.:D
Βλέποντας τα βίντεό μου, μου λείπει ώρες ώρες η παιδική τους φάση που ζήσαμε.Τώρα βέβαια έχουμε άλλες χάρες, γλώσσα ροδάνι. :D Μόνο αν αφήνα μια κάμερα να γράφει όλη μέρα θα μπορούσα να αποδώσω το πανηγύρι που γίνεται καθημερινά.
Ευχαρίστως θα μεγάλωνα κι άλλο ένα νομίζω.:D
Αυτή η χρονική περίοδος, είναι για ''άλλες'' παιδικές (σας) φάσεις!
Πιστεύω πως σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναμεγαλώσεις αμαζονάκια!![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας