Γενικά Τελικά οι απώλειες συνεχίζονται και είναι ακόμα πιο οδυνηρές

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης inpense
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

inpense

PB Member
Εγγραφή
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
175
Πόλη
Πρέβεζα
μετα την απωλεια του ζακο που ειχα (εφυγε απο το κλουβι γιατι δεν εκλεισε καλα η πορτα)σημερα και ενω καθαριζαμε την σκαρα του κλουβιου το θυληκο κοκατιλ μου απλως εκανε ενα πεταγμα και εφυγε. Εχω σκασει απ το χαλι μου. Δευτερο πουλι που χανω μεσα σε ενα χρονο και κατι. Πιο πολυ ομως με εκανε χαλια το να βλεπω τον αρσενικο να καθεται και την φωναζει και να μην παιρνει απαντηση.σημερα δεν εφαγε καθολου. Τωρα τι θαγινει δεν ξερω.
 
Πω πωωω... Αυτό είναι μεγάλη στεναχώρια, να βλέπεις το πουλάκι σου να φεύγει! Το έχω πάθει με ένα αγαπημένο καναρινάκι αλλα για καλή μου τύχη έκατσε στο απέναντι απο το μπαλκόνι μου δέντρο και πήγα και το έπιασα καθαρά απο κολοφαρδία! Λυπάμαι πολύ, αν και δεν είναι απίθανο να γυρίσει αφού είχε ζευγάρι! Ισως είναι κάπου εκεί κοντά! 🙄
 
Διάβασε εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Έφυγε-ο-παπαγάλος-μου-υπάρχει-περίπτωση-να-γυρίσει.6572/ και ειδικά το post 9. Μην απελπίζεσαι και καλή τύχη. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ψυχραιμία είναι το καλύτερο για να κάνουμε το σωστό. Πολλές φορές έχουν βρεθεί πουλιά μετά από αρκετές ημέρες.
 
κατεβηκα και εψαξε η μανα μου γιατι εγω ημουν εκτος πολης σημερα και δεν την ειδε πουθενα αυριο σκεφτηκα να βαλω το κλουβι κοντα στα καγκελα και με ανοιχτες τις τεντες μπας και ερθει.
 
Λυπαμαι παρα πολυ. Ευχομαι να επιστρεψει.Βρε και αυτη η ακαρδη αφησε τον αντρα της πισω...
 
Παιδιά εμένα δυστυχώς μου έχει τύχει να φύγει μανούλα παπαγαλίτσα αφήνοντας τα πέντε μικρά της και ξέρετε πως μεγάλωσαν; Τα τάιζε ο μπαμπάς και εγώ με το μικρό μου νύχι.
Ανήγουν τα άτιμα μόνα τους την πόρτα του κλουβιού.
Ένα άλλο πολύ αγαπημένο παπαγαλάκι πολύ αγαπημένο το είχα 10 χρόνια έκοψε το συρματάκι που έδενα την πόρτα με το ράμφος του την άνοιξε και πέταξε τώρα να πω προς την ελευθερία; σε κάποιο άλλο σπίτι. Δεν το έμαθα ποτέ. Έσκασα με το συγκεκριμένο γιατί ήταν το αγαπημένο μου και πάρα πολύ ήμερος. Δυστυχώς πολύ σπάνιο να επιστρέψουν γιατί χάνουν τον προσανατολισμό τους. Εύχομαι σε εσένα πραγματικά να επιστρέχουν☹
 
δυστυχως μενεις πρεβεζα, αλλιως θα σου χα καλα νεα! Σημερα ειχα παει φλοισβο με την αδερφη μου κι ακουγα κατι σφυριγματα αλλα δε εδωσα σημασια! Κι οπως περιμεναμε το τραμ βλεπω ενα κοκατιλ! Επαθα σοκ! Το χασα καποια στιγμη και μετα το ξαναβρικα σ ενα πολυ ψηλο σημειο σε ενα φαναρι! Περιμενα απο κατω ισα με 2 ωρες αλλα τιποτα! Αυτο εκει! Το ποσο ωραια πετουσε... Και φωναζε ταυτοχρονα! Για αρσενικο μου φανηκε... Ξαναπηγα στο ιδιο σημειο πριν μιση ωρα αλλα ειχε εξαφανιστει! Τωρα τι θα γινε δεν ξερω... Το χρωμα του ηταν φυσικο. Γκρι με κιτρινο λοφιο κλπ!
 
Γνώμη μου, ότι αφού είχε ταίρι και με τις φωνές του να την καλεί, εχείς πάρα πολλές πιθανότητες να γυρήσει.. Όπως είδες στο post που σε παρέπεμψε ο Κωσταντίνος, εμένα ο δικός μου γύρησε μετά από 48 ώρες!
 
Ο κολητος μου εχει 2 κοκατιλ...
Περυσι το καλοκαιρι εφυγε και αυτουνου η θυληκια...
Εβγαλε λοιπον το κλουβι με τον αρσενικο εξω...
Το πρωι την ειχε χασει και το απογευμα ειχε ερθει πανω στα καγκελα του κλουβιου...
Ακουγε τον αρσενικο να την φωναζει και γυρισε...
Κανε και εσυ το ιδιο...
Μην απελπιζεσαι υπαρχει ελπιδα να γυρισει...
 
το κοκατιλ σημερα καθοταν στην απεναντι ταρατσα. Το ειδα και επαθα σοκ.φευγει απο εκει και πεταει στην δικια μας ταρατσα ανεβαινω επανω με λαστιχο(για να βρεξω φτερα και να το πιασω) σεντονι και τροφη. Πηγε και ηρθε στην ταρατσα μου 4 φορες😱. Δεν καταφερα καμια να το πιασω☹.ηταν τοσο φοβισμενο και καχυποπτο που το πλησιασα στους 30 ποντους και δεν μπορεσα να το πιασω.2 ωρες ειχα επανω. Με την τελευταια αποτυχημενη προσπαθεια κατα τις 5 και τεταρτο πεταει και καθεται σε μια τεραστια ακακια απεναντι απο το σπιτι μου. Που να το πιασω😕. Μαλλον εκει κουρνιασε και χτες. Το καλο ειναι οτι εφαγε λιγο γιατι ειχα τροφη για να το πιασω. Ελπιζω αυριο να το δω και να τα καταφερω
 
Αμαν σοβαρα μιλας; Μακαρι να ερθει αυριο. Θα ακουει τον αρσενικο που την φωναζει. Δεν νομιζω να απομακρυνθει ευκολα απο 'κει. Προσπαθησε με αργες κινησεις αυριο αν ξαναρθει και να της μιλας τρυφερα. Εν αναγκη παρουσιασε της και τον αρσενικο. Κουραγιο και υπομονη!
 
Αχχ ατυχια... Ξυπνα αυριο οσο πιο νωρις μπορεις γιατι αυτο μολις δει φως θα αρχισει να πετα παλι... Μπες στο youtube και βρες ενα βιντεακι με καποιο κοκατιλ που φωναζει δυνατα... Βαλτο να παζει και φουλαρε τα ηχεια, σιγουρα θα το ακουσει και ισως γινει κατι.. Περιμενουμε νεα..


Αμα ειναι απεναντι απο το σπιτι σου γιατι δεν πιανεις το λαστιχο(εστω και τωρα) να το βρεξεις;η μια αποχη παρε(αν εχεισ) και επεκτασε την κολωντας της κονταρια απο σκουπες η κολωντας της ξυλα..
 
μακαρι να το δω. Δεν νομιζω και εγω να φυγει απο την περιοχη. Μακαρι να το πιασω ρε παιδια
 
😱Μπράβο άντε και περίμενα να δώ το ποστ αυτό από ώρα.Αύριο βγάλε το άλλο έξω και περίμενε να έρθει.Βάλε τροφή να τη δεί. Θα το καλέσει το ταίρι του.
 
Λογικά θα κάτσει πάνω στο κλουβί, οπότε τότε ρίξε ένα πανί μια πετσέτα, κάτι.. Εγώ έτσι έπιανα πουλάκια που έρχονταν στο μπαλκόνι μας!
 
δεν χρειαζονται ηχεια φουλαρει ο δικος μου και χανεται η μπαλα ολη μερα. Μονο να μην βρεχει αυριο και δεν μπορει να πεταξει φοβαμαι γιατι μεσα στην ακακια δεν μπορω να μπω. Μονο αν την κλαδεψω ολη και δεν αφησω τιποτα
 
επαθα πλακα με το ποσο ομορφο ειναι οταν πεταει.σαλεψα ρε απο την κινηση και μονο. Πλαγιασματα στον αερα και δεν συμαζευεται. Παντως χαρηκα που το ειδα ζωντανο αυτο να λεγεται. Τωρα το πρωι ειναι λιγο προβλημα γιατι δουλευω αλλα θα αφησω τροφη πανω στο και κλουβι. Αντε να δουμε τι θα γινει και αυριο
 
Back
Top