Γενικά Τελικά οι απώλειες συνεχίζονται και είναι ακόμα πιο οδυνηρές

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης inpense
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αυτο ειναι οντως προβλημα. Γιατι ειναι λιγο δυσκολο να κατσει εκει με τις ωρες μεχρι να γυρισεις... Εγω να δεις σημερα πλακα που παθα βλεποντας αυτο το κοκατιλ να πεταει.. Απιστευτα ειναι οταν πετανε...
 
πιστευω απο το καλεσμα και μονο θα κατσει
τα νεοτερα αυριο
παντως σας ευχαριστω ολους για το κουραγιο
 
Μπράβο κι εγώ είχα αγωνία, το άλλο βγάλε, ήρεμες κινήσεις, φαγάκι, θα ξανάρθει όταν πεινάσει, θα σας θυμηθεί... Καλή επιτυχία!
 
Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α ! 🙂
το πουλι ειναι παλι στο κλουβι με το ταιρι της.
νιωθω τοση ανακουφιση και χαρα που δεν περιγραφεται.
σηκωθηκα κατα της 7 το πρωι ανεβαινω στην ταρατσα και το βλεπω να καθεταισε εναν ηλιακο😱τρεχω κατω παιρνω φαγητο και μεχρι να παω παλι επανω εχει παει στην απεναντι ταρατσα. Εντωμεταξυ φυσαει τοσο σημερα που χανεται το τοπι. Τελοσπαντων καποια στιγμη κατα τις 8.15 το χανω απ τα ματια μου. Απελπισμενος ξεκιναω για δουλεια. Τελειωνω και κατα τις 14.15 ειμαι στο σπιτι βγαινω στο μπαλκονι, τιποτα, ανεβαινω στην ταρατσα και ειμαι πεπεισμενος οτι το πουλι παει χαθηκε. Βγαινω επανω δεν βλεπω τιποτα και την ωρα που παω για να φυγω κοιταω επανω σε ενα περβαζι στην πισω μερια της ταρατσας το πουλι😱 Σ Ο Κ!
κατεβαινω κατω παιρνω φαγητο και βρεγμενο σεντονι, παιρνω και τον πατερα μου και ξεκιναει η οδυσσεια. Το πουλι εχει φυγει και εχει παει στην διπλανη ταρατσα παλι😡. Τρελενομαι. Παω παλι κατω παιρνω το εφεδρικο μικρο κλουβι βαζω μεσα τον αλλον και ανεβαινω ταρατσα. Βλεπω το πουλι με τον πατερα μου να προσπαθει να το κανει με δελαρ το φαγητο να ερθει κοντα για να το πιασει. Και εκει βλεπω το απιστευτο. Με το που βλεπει το κλουβι με τον αλλον μεσα ορμαει κατευθειαν πανω στο κλουβι.ριχνω το βρεγμενο σεντονι και ολα καλα.η κυρια και ο κυριος παλι μαζι.
 
Είδες που θα ανέβαινε και θα πήγαινε πάνω στο κλουβί; Άντε χάρηκα πραγματικά πάαααρα πολύ! Μπράβο και να είσαι προσεχτικός πάρα πολύ την επόμενη φορά! Μπορώ να σε καταλάβω όσο δεν φαντάζεσαι!
 
το ζευγος 🙂
 

Συνημμένα

  • DSC00104.webp
    DSC00104.webp
    67,6 KB · Προβολές: 62
  • DSC00106.webp
    DSC00106.webp
    76,6 KB · Προβολές: 54
  • DSC00108.webp
    DSC00108.webp
    59,4 KB · Προβολές: 50
  • DSC00109.webp
    DSC00109.webp
    57,3 KB · Προβολές: 56
  • DSC00110.webp
    DSC00110.webp
    53,2 KB · Προβολές: 49
το σαρωσε το stick
και διπλα το ονειρο
 

Συνημμένα

  • DSC00114.webp
    DSC00114.webp
    56,1 KB · Προβολές: 51
  • DSC00099.webp
    DSC00099.webp
    57,3 KB · Προβολές: 51
ευχαριστω
ενας λογος που ειμαι υπερ του κοψιματος φτερων ειναι επειδη ειναι η δευτερη φορα που την "παταω"
αν και μπηκα σε σκεψεις να μην τα κοψω αλλα να τα εκπαιδευσω να πετανε και να εχονται παλι. Το θεαμα παντως με το πως πετανε ειναι απιστευτο
 
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν Την επόμενη φορά ελπίζω να είσαι πιο προσεκτικός 😉
 
εχω μια απορια
μηπως να δωσωπροληπτικα τιποτα στα πουλια
καμια πολυβιταμινη κατι τελοσπαντων. Γιατι φοβαμαι λιγο τωρα που ηταν 48 ωρες εξω;
 
Μπραβο... Παλι καλα... Το ασπρο κιτρινο γκρι ηταν το θηλυκο που την εκανε;εγω θα σου λεγα να μην τα βαζες κατευθειαν μαζαι. Γιατι δεν ξερεις οταν ηταν ελευθερο τι μπορει να κολλησε! Ακομα και ψειρες μπορει, αλλα τωρα που τα βαλες μαζι παει η καραντινα! Δεν πειραζει... Δωσε φρουτακια και την σηνυθισμενη τροφη με καθαρο νερακι κι ολα καλα...
 
ναι το παρδαλο ειναι
τωρα παει η καραντινα
απο αυριο ξεκιναει το μαθημα"ελευθερες πτησεις μεσα στο σπιτι και επιστροφη με τη φωνη του Γιωργου Νο1"
 
Συγχαρητήρια Γιώργο, μπράβο, πιάνεις πουλιά στον αέρα! Χάρηκα πάρα πολύ, απίστευτο, το πιό ωραίο νέο της ημέρας! Είχε ανεβοκατεβάσματα στις ταράτσες, αγωνία, ένταση, τρέξιμο, βοήθεια του πατέρα σου, και Happy End! Τώρα να αλλάξεις τίτλο!
 
Είμαι τόσο ευτυχής να ακούσω το πουλί της επιστροφής του. Είναι ένας λόγος για να γιορτάσουμε!
 
ευχαριστω φιλε γιατι μετα την απωλεια την δικια μου χαρηκα σημερα με την επιστροφη την δικια σου νασε καλα και να το προσεχεις τωρα
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!Χαρηκα παρα πολυ.Αυτο περιμενα να ακουσω σημερα. Τελος καλο ολα καλα. Η απιστη γυνη γυρισε πισω! Που θα εβρισκε αλλου τετοια φροντιδα!
 
Back
Top