Ασθένειες Τελικα αυτα τα μαυρα ειναι ακαρεα ή ψειρες;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης takis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
...

ε τοτε;ακαρεα... Ειναι κατι αλλο που υπαρχει και μου διαφευγει;καιτι που να ριχνει τα φτερα και να ειναι μαυρο στη ριζα... Κυστες...

μεσα στις ριζες ειναι δε φαινονται πολυ καλα... Δε ξερω και κανεναν πτηνιατρο εδω γυρω... Κανενας δε το εχει παθει... Τι διαολο τοσο γκαντεμια...

Γιατι πρεπει να χει κατι ντε και καλα; Μπορει και να μην εχει τιποτα και να σου φαινεται εσενα ετσι.

...

μα για να το λεω κατι ξερω, δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαζω καναρινια... Αν δεν σας εχει τυχει δε καταλαβενεται πως ειναι... Πρεπει καποιος ομοιοπαθης να μου πει...

Στην φωτογραφια που παραθέτεις δεν φαινεται κάτι ανησυχητικό. Οπως σου είπε και ο Γρηγορης με τον οποίο συμφωνώ, πρόκειται για τα νεα φτερά που φυτρώνουν Παρατηρείς κάποια ανησυχητική συμπεριφορά του πουλιού που σε προβληματιζει; Αλλαξε κατι στο πουλι στις μερες που ακολούθησαν απο το αρχικο πόστ?

...

τωρα πιστευω να βλεπετε τωρα

Συνημμένα

• DSC00237.webp
    DSC00237.webp
    44,2 KB · Προβολές: 95
  • DSC00238.webp
    DSC00238.webp
    48,4 KB · Προβολές: 82
Προσπάθησε να αφαιρέσεις ένα με το δάχτυλό σου ή με μια οδοντογλυφίδα, και πες μας τι είναι, γιατί εγώ τα βλέπω για ξεραμένο αίμα, λόγο ανανέωσης του πτερώματος.

Μηπως ειναι απλα μαυρα φτερακια;
Γιατι το βλεπω κιτρινο με μαυρο σαν τελικο χρωμα...
Παρατηρησα στα ηδη βγαλμενα κιτρινα που εχουν μαυρο στην ακρουλα...
Τι ηλικια εχει και ειναι τοσο μαδημενο;

...

ρε παιδια συγνωμη κιολας που το λεω ετσι... Εχω βγαλει 100 καναρινια φετος και καμμια 10αρια γινονται ετσι... Δε ξερω τι αλλα κατι ειναι... Το καναριναι αυτο ειναι 2 μηνων και τα εχασε τα φτερα του ξαφνικά ετσι... Μη μου λετε οτι δεν ειναι τπτ μαλλον ξεραμενο αιμα... Το βλεπω οτι κατι προβλημμα παιζει... Τι ειναι δε μπορω να καταλαβω, συγνωμη και παλι για το υφος...

ρε παιδια συγνωμη κιολας που το λεω ετσι... Εχω βγαλει 100 καναρινια φετος και καμμια 10αρια γινονται ετσι... Δε ξερω τι αλλα κατι ειναι... Το καναριναι αυτο ειναι 2 μηνων και τα εχασε τα φτερα του ξαφνικά ετσι... Μη μου λετε οτι δεν ειναι τπτ μαλλον ξεραμενο αιμα... Το βλεπω οτι κατι προβλημμα παιζει... Τι ειναι δε μπορω να καταλαβω, συγνωμη και παλι για το υφος...

Και γιατι δεν τα πας τοτε σ ενα πτηνιατρο να σου πει στα σιγουρα; Παντως αν δεν ηξεραν δεν θα σουα παντουσαν καν. Κατι ξερουν για να στο λενε.

Αν ηταν ψειρες θα περπαταγανε και στα χερια σου οταν το πιανεις...
Θα συμφωνήσω με αυτό και θα σου ζητούσα να μας περιγράψεις τις συνθήκες διαβίωσης των νεαρών ειδικά καναρινιών σου.Ίσως σε βοηθήσουμε να βγάλεις μια άκρη.

Back