Δε ξέρω ποια είναι τα γκριζακια, που λες είναι ξαδελφάκια με τις αμαζόνες
Αφρικανικος γκρίζος (African grey) είναι τα γκριζακια η αλλοιώς δεκαοχτουρες με κόκκινη ουρα
Δε ξέρω ποια είναι τα γκριζακια, που λες είναι ξαδελφάκια με τις αμαζόνες
Αυτά θεωρούνται παγκοσμίως τα πιο έξυπνα και ομιλιτικαΑφρικανικος γκρίζος (African grey) είναι τα γκριζακια η αλλοιώς δεκαοχτουρες με κόκκινη ουρα
Μα μόνο από θέση ευθύνης ξεκινάς. Είναι τεράστιο βήμα, δε σου κρύβω ότι δυσκολεύομαι παρά πολύ όσο κι αν διαβάσω. Δεν έχω δει από κοντά. Από φωτό και βίντεο δε μπορείς να θυμάσαι τις διάφορες, χαρακτηρικων κλπ κλπ όποτε για ορισμένα πράγματα είμαι μπερδεμένη, στα pet shop βλέπεις, μπατζι, κανένα μονκκλπ Αθήνα στην Αθήνας δε πάω διότι είναι μαθηματικώς βέβαιο θα τσακωθώ, για τις συνθήκες, άσε που δεν υπάρχει περίπτωση, να πάρω από pet .σε μια γνωστή αλυσίδα, είχα πάει για κλουβί να είμαστε έτοιμοι που να μη πήγαινα είχαν ένα σκαρλετ δε θυμάμαι ποσών χρόνων για πούλημα βέβαια θα μας έκαναν και καλά καλύτερη τιμή η οποία ήταν τριπλάσια από αντίστοιχο Μωρό από εκτροφέα, το καημένο ήταν λυπημένο και σε μικρό κλουβί αρρώστησα άσε.Πουλιά υπάρχουν @Ada θα βρεις είμαι σιγουρος. Κατά περιόδους βγάζουν προς πώληση, διάφοροι εκτροφεις :)
Ότι διαβάζεις κ ψάχνεσαι τόσο καιρό μόνο καλό μπορεί να κάνει κ σε εσάς αλλά κ στο μούτρο που θα έρθει σπίτι σας :) πολύ σωστό κ ευχάριστο είναι αυτο :) μακάρι όλοι να έπρατταν όπως εσεις
Δε σου κρύβω φοβίες και προβληματισμούς που έχωΤο κάθε ειδος έχει χαρίσματα κ κρυφά ταλέντα :). Και καταφέρνουν κ μας κάνουν δουλικα τους... Κανονικά :)
Την αρχή σκέφτομαι, τη συνύπαρξη με τα σκυλιά, διακοπές με δυο σκυλιά και παπαγάλο,την υγεία φυσικά το ότι καπνίζουμε όλοι ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ , κι αλλά πως θα τον βγάζω βόλτα το μπάνιο του πως αφού αερίσω θα τον αφήνω ελεύθερο εκτός κλουβιού ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΜΟΥΦΥΓΕΙ πάει θα τα παίξωΥγεία είναι αυτο :) αυτοί οι φόβοι κ οι προβληματισμοί σε κάνουν να ψάχνεσαι να ενημερώνεσαι άρτια κ είναι βέβαιο πως θα γίνεις καταπληκτική παπαγαλομαμά :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας