Αναπαραγωγή Τι διαστάσεις πρέπει να έχει μια φωλιά για cockatiel;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aggelos2
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ι ειναι πιο βολικο για να πουλια να βαλω και μια ατυθρα εσωτερικα για να βγενουν πιο ευκολα ή ενα κοματι συτα για πανω στο ξυλο για να σκαρφαλωνουν;

Οχι σιτα!Γιατι για να σκαρφαλωνουν μ αυτη πρεπει να χει και καποιο κενο να γατζωνονται τα νυχια τους! Καλυτερα να βαλεις ενα ξυλαρακι σαν αυτο της φωτο του Ανεστη!

δεν γινετε φωτη, δεν μπορω να το εξηγησω γιατι πεζουν πολλα το ρολο τους... Το μερος που ειναι η κλουβα τα επιπλα που ειναι γυρο της κτλ...

δεν γινετε φωτη, δεν μπορω να το εξηγησω γιατι πεζουν πολλα το ρολο τους... Το μερος που ειναι η κλουβα τα επιπλα που ειναι γυρο της κτλ...

Αμα αυτο που σε ενοχλει ειναι ο χωρος εξω απο την κλουβα κλπ γιατι δεν την βαζεις μεσα την φωλια; 🙄

Aγγελε εγω θα προτιμουσα αυτο το πριονιδι για ερπετα διοτι δεν εχει τοση σκονη οση το αλλο. Επειδη ειχα τρωκτικα στο παρελθον θυμαμαι οτι εκεινο εχει αρκετη. Επισης εγω θεωρω απαραιτητο το πριονιδι αν βεβαια το θελουν οι γονεις διοτι βοηθαει τα μικρα να σταθαεροποιουνται και να μην εμφανισουν την παθηση splayed legs. :)

το φοβαμαι λιγο αυτο για τα ερπετα γιατι ειναι σκληρω και εχει φωνιες... Την εκανα τη φωλια... Εβαλα κλαδακι οπως μου ειπες... Και τελικα ανοιξα τρυπα οπως στη φωτο που ανεβασες και ανοιξα ακομα μια πορτα στην κλουβα απο την αλλη μερια 😉

το φοβαμαι λιγο αυτο για τα ερπετα γιατι ειναι σκληρω και εχει φωνιες... Την εκανα τη φωλια... Εβαλα κλαδακι οπως μου ειπες... Και τελικα ανοιξα τρυπα οπως στη φωτο που ανεβασες και ανοιξα ακομα μια πορτα στην κλουβα απο την αλλη μερια 😉

Βαλε μας μια φωτογραφια αν θελεις να το δουμε κι εμεις. :D Τις τρυπες στην κλουβα με τι τις ανοιγεις; Κοβεις καποια καγκελα εννοεις; Μετα αν θελεις να το κλεισεις;
Πορτακι εχει η φωλια για να μπορεις να κοιτας μεσα;

η φωλια εχει πορτακι για να κοιταω μεσα... Εκοψα μερικα καγκελακια απο το κλουβι και ετσι εγινε το ανοιγμα για να κρεμασω την φωλια. Για οταν βγαζω την φωλια εβγαλα μια πορτα απο ενα χαμστεροκλουβο που ειχα και τεριαξε μια χαρα στις διαστασεις...

Συνημμένα

• φωλια προσοψη.webp
    φωλια προσοψη.webp
    28,6 KB · Προβολές: 115
Back