Γενικά Τι είδος είναι αυτό το πουλάκι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nontas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Νόντα γινόταν καθόλου μπαλίτσα ή ήταν πάντα έτσι αεροδυναμικο όπως φαίνεται;
Επίσης έχει μακρύ ράμφος σωστα;

#η καλαμοποταμίδα είναι καλή επιλογή
πάντα αεροδυναμικό, δεν γινόταν μπάλα (σε petbird ορολογία μοιάζει με ντιμπράντο διασταύρωση με γιορκ σαιρ, παρά με γκλόστερ 😛)

Απ το Δευκαλίων, μακράν καλύτερο! 😛
λύθηκα στο γέλιο. Δυστυχώς μόνο ένα like μπορώ να πατήσω σε αυτήν την απάντηση

Αναγνωρίστηκε με σιγουριά από Άρης Χρηστίδης (Παναγιώτα εύγε!)
Muscicapra striata μυγοχάφτης είναι, το θέλετε για γείτονα Νώντα :)
Βγαίνει και σε κουνουποχάφτης; Μπορώ να πω ότι το βρήκαμε. Μετά τον 15αυγουστό θα βάλω περισσότερες φωτογραφίες αν το πετύχω

Λογικό, αυτά που τρώνε πετώντας όπως τα χελιδόνια, είναι σπαθάτα πουλιά, αυτά που "βόσκουν" έχουν κοιλίτσες :)
Βγαλμένο απ'τη ζωή👍
Της αφήνω τέτοιες πάσες πού και πού, για να 'χει να λέει το πρωί με τον καφέ, αλλιώς δεν ξυπνάει, δεν παίρνει μπρός😛

Βγαίνει και σε κουνουποχάφτης;
Βατραχια! 😉
%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%82-14881675.jpg

Της αφήνω τέτοιες πάσες πού και πού, για να 'χει να λέει το πρωί με τον καφέ, αλλιώς δεν ξυπνάει, δεν παίρνει μπρός😛
😀 κοίτα τι σκεφτηκε ο αθεόφοβος για να με κοροιδέψει πάλι! Και είναι και ετοιμόλογος πανάθεμάτονααα! @Nontas χαίρομαι που γελάς με τις ατακάρες μου! Αν μπορείς βάλε και Best Answer να σκάσει ο Κηποτσιροβάκος! :D

Έχω δει και εγώ το συγκεκριμένο πουλάκι τώρα τελευταία και απορούσα και εγώ τι είδος είναι! Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!
Υ. Γ. Αυτό που είχα δει εγώ είχε κάνει φωλιά στην κουφάλα ενός φοίνικα.

Τώρα που πήγατε δεν την ενοχλεί το συρτάρωμα της πόρτας;

Τώρα έχουν εγκαταλείψει τη φωλιά. Έχω παρατηρήσει ότι φλώροι, καρδερίνες και άλλα πουλάκια προτιμούν να φτιαχνουν φωλιές κοντά σε κατοικημένες περιοχές και έχουν συνηθίσει την ανθρώπινη παρουσία σε λογικά πλαίσια. Με αυτόν τον τρόπο κατά τη γνώμη μου προστατευονται από θηρευτές (δυστυχώς όχι και από τον άνθρωπο ).

Με αυτόν τον τρόπο κατά τη γνώμη μου προστατευονται από θηρευτές (δυστυχώς όχι και από τον άνθρωπο ).
Όπου κι αν πανε να φωλιάσουν, δύσκολα θα αποφύγουν τα δυσάρεστα με τον αποφασισμένο για αρπαγή.

Back