Γενικά Τι είδους καναρίνι είναι αυτό;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Konioan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Konioan
Να εισαι καλα :)

Epithol θα παρεις και αφου "δουλεψεις" λιγη ποσοτητα στα δαχτυλα σου θα κανεις επαλείψεις με αναποδη φορα προς τα λεπια των ποδιων!
Περισσοτερες πληροφοριες στο παρακατω αρθρο!
 
το θηλυκο δειχνει να εχει λιγο κοκκινο οποτε υποθετω οτι μπορει να εχει κατι απο κοκκινο μωσαικο
Τώρα το είδα. Ειναι καφέ κόκκινο μωσαϊκό.
Ότι σου είπα παραπάνω, με αυτήν την διαφορά στο λιποχρωμα.
Όλα τα πουλιά θα βγουν μωσαϊκά με πορτοκαλί απόχρωση.
Τα θηλυκά θα είναι αχάτες,τα αρσενικά θα είναι πασπαρτού καφε-αχατη,θα μοιάζουν με κακούς αχάτες. αλλά θα μπορούν να σου δώσουν από το πουθενά απογόνους Ιζαμπέλ θηλυκά. Καλα αυτά που σου γράφω είναι για μεταπτυχιακό.

Κίτρινο με κόκκινο είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε, στην μίξη κατηγοριών.Αν τώρα ξεκινάς, κανε το, δεν χάθηκε και ο κόσμος απλά τα πουλιά που θα πάρεις... Και καλύτερα να είναι από άποψη μελανινων... Δεν θα είναι ράτσα, γιατί το πορτοκαλί "απαγορεύεται".

Για ένα νούμερο από το AL17 στο AL18, δεν ξέρεις πόσα έχασες!
 
Πως μπορω να εγγραφω και εγω στον ΑΛΟΠ και ποιες ειναι οι υποχρεωσεις ενος σωστου μελους και εκτροφεα εστω και μικρης κλιμακας;
Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα με πληροφορίες για την εγγραφή. Η βασική υποχρέωση που έχει να κάνει με την λέξη ΣΩΣΤΟ , είναι η προσωπική παρουσία στις εκδηλώσεις της λέσχης. Ολα τα άλλα έρχονται μέσα απο τους δεσμούς που αναπτύσουν τα μέλη με την επαφή και την κοινή αγάπη για το χόμπυ.
 
@Deukalion, Απογοητευτηκα ολιγον μιας και προσπαθω να κανω κατι σωστο εδω, αλλα λογω εποχης και κορωνοιου οι επιλογες μου ειναι λιγες αφου τα Pet shop δεν εχουν αρκετα θηλυκα αυτη την εποχη,θα προσπαθησω απο Δευτερα να δω μηπως και μπορω να αλλαξω τη θηλυκια με καποια αλλη που να μην εχει κοκκινο.
 
@Konioan , δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι. Τα πουλάκια είναι νεαρά σε ηλικία και στο μέλλον θα μπορούσες να τα ταιριάξεις με τα αντίστοιχα, ώστε να πάρεις τους προσδοκώμενους απόγονους. Το ζήτημα είναι ότι χρονικά είμαστε σε όριο για την αναπαραγωγή, υπό την έννοια ότι το ιδανικό θα ήταν να κρατούσες τα πουλιά χώρια για κανένα 40ήμερο ώστε να τα παρακολουθείς στενά και να τα προετοιμάσεις κατάλληλα διατροφικά και έπειτα να τα βάλεις για αναπαραγωγή. Αλλά όπως είπα, τα πουλιά είναι μικρά και θα έχεις και άλλες πολλαπλές ευκαιρίες τα επόμενα χρόνια. Επιπρόσθετα, κατάλληλες εποχές για αγορές είναι οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος, διότι τότε υπάρχουν αρκετά πουλάκια διαθέσιμα και επομένως περισσότερες εναλλακτικές και προλαβαίνεις να τα φροντίσεις ο ίδιος και να ξέρεις το ιστορικό τους.
 
Απογοητευτηκα ολιγον μιας και προσπαθω να κανω κατι σωστο εδω
Ο σωστός δρόμος δεν περνά μέσα από petshop, μόνο τυχαία θα μπορούσε να γίνει αυτό.
Για φέτος μην ανοιχτείς, κάνε ότι προλάβεις με ότι έχεις και από Οκτώβρη/Νοέμβρη βλέπεις από κοντά κάποια πουλιά, αν δεν έχεις αποφασίσει μέχρι τότε με τι θέλεις να ασχοληθείς.
Δεν λέω να μην ξαναπάς στο petshop, αλλά αν πας είναι για εμένα εξίσου πιθανό να γυρίσεις με ένα κοινό καναρίνι για θηλυκό.

Καλή αρχή.Αν μπεις τελικά ΑΛΟΠ , να μου φιλήσεις τον AL018.Χαιρετισμούς!
 
Back
Top