Ασθένειες Τι είναι αυτό στο καναρίνι μου και πως μπορώ να βοηθήσω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Cynthia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Cynthia

PB New Member
Εγγραφή
25 Δεκ 2021
Μηνύματα
3
Πόλη
Βόλος
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Πριν 8 μερες πηρα αυτο το καναρίνι και σήμερα το πρωι ανακάλυψα αυτο που θα δείτε παρακάτω στην φωτογραφία. Μήπως μπορείτε να καταλάβετε τι ειναι αυτο κ πως μπορω να βοηθήσω το πουλάκι?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Συνημμένα

  • 20211225.webp
    20211225.webp
    32,2 KB · Προβολές: 54
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια σου Σύνθια.
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω στα σίγουρα ποιο σημείο του σώματος φαίνεται στη φωτογραφία σου, μήπως πρόκειται για το στήθος ψηλά, κάτω από τον λαιμό;
 
Καλησπερα @ianos οχι ειναι στο στήθος δίπλα στο ποδι. Ήταν δυο το ενα δίπλα στο άλλο του έβαλα σπαθολαδο το μεσημέρι και το βράδυ το ενα απο τα δυο έπεσε μονο του. Ειναι μπλεγμένα και πούπουλα μεσα. Αλλα το δεύτερο ειναι ακομα εκεί και ειναι δεμένο με το δερματακι του. Σημερα πηγα να του βάλω παλι σπαθολαδο ματωσε λιγο και το άφησα για να μην το πονέσω.
 
Ενδεχομένως να είναι κάποια κύστη από φτερά που δεν μπόρεσαν να βγουν σωστά από το δέρμα. Ίσως και να είναι κάτι άλλο, όπως αυτό που λες ότι έπεσε από μόνο του. Ίσως και αυτό (που έπεσε) να ήταν κάτι τέτοιο και απλά να ωρίμασε και να έπεσε (σπάνια περίπτωση για κύστες φτερών). Υπάρχει ο ακόλουθος γιατρός στην περιοχή σου https://community.petbirds.gr/tags/vets-magnesia/ θα σου έλεγα να κλείσεις ένα ραντεβού μαζί του. Για να υπάρχει η καταχώριση στο φόρουμ, προφανώς ασχολείται και με πτηνά.
Μας λες όταν θα έχεις νέα 😊
 
Back
Top