Γενικά Τι ειναι ο Καρποντάκος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης GONOUSAS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ΚΑΡΜΠΟΝΤΑΚΟΣ

Σε βιβλίο που εκδίδει η ΕΟΕ αναφέρει χαρακτηριστικά τα όσα εγραψα σε προηγούμενο πόστ!
Θαμου επιτρεψετε να μην πολυπιστευω την συγκεκριμενη "ΕΤΑΙΡΙΑ", καθοτι στο παρελθον εχει βγει ΠΟΛΛΕΣ φορες αναξιοπιστη!(πιστευω αρκετοι να θυμουντε και να με επαληθευσουν).
Τωρα, δεν εχω λογο να μην πιστευψω τους αυτοπτες μαρτυρες, απλουστατα επειδη τα πτηνα "προδιδοντε"απο τις φωνες τους, ειτε οταν πετουν ειτε καθιστα, δεν εχω παρατηρησει τα τελευταια 20, τουλαχιστον, χρονια, πτηνο, κυριως σπιζα, που να μου ειναι αγνωστο.Αλλωστε θα ειχε εμφανισθει ουτως η αλλως στα πιασμενα.
 
Αντιλαμβάνεσαι πιστέυω οτι οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτό το φόρουμ δεν είναι μόνο αποτέλεσμα προσωπικής εμπειρίας

H προσωπική μου εμπειρία είναι που με κάνει τόσο σίγουρο στις απαντήσεις μου μιάς και η δουλειά μου για 8 χρόνια σαν φωτογράφος ήταν και συνεχίζει να είναι να φωτογραφίζω την πανίδα τη φύσης.

Επειδή ο καθένας απο εμας δεν έχει δεί κάποιο είδος αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει...Αλλωστε ο αριθμός ορισμένων ειδών είναι τόσο περιορισμένος και τα πουλιά έχουν την ικανότητα να επιλέγουν μέρος για να κρυφτούν με τετοιο τρόπο ώστε να καμουφλάρονται απο τους εχθρούς τους, ώστε το ανθρωπινο μάτι είναι δύσκολο να τα αντιληφθεί.

Πιστεψέ με μέσα απο τουλάχιστον 60.000 φωτογραφίες το μάτι μου αντιλαμβάνεται και ξεχωρίζει πολλά...
 
Γιωργο, (Mortal1) η φωλια που βλεπεις ειναι πανω σε δενδρο (αριζονα) φυσικη φτειαγμενη απο τον καρποντακο. Παραθετω φωτοτογραφια της εξωτερικης κλουβας υψος 4μ χ μηκος 3μ χ πλατος 2μ.Αυτο πουλακι το πηρα κατα τυχη αλλα τελικα το αγαπησα πολυ. Περυσι τον Μαιο 08 πανω σ'αυτο το δενδρο που βλεπεις ειχε συγχρονως 1 φωλια καρποντακου 2 φλωρου και 1 καρδερινας. Μονο ο Σπινος δεν ζευγαρωσε θα το προσπαθησω φετος
 

Συνημμένα

  • 20080503_0029.webp
    20080503_0029.webp
    83,3 KB · Προβολές: 229
Back
Top