antonis1996
PB New Member
τα καναρινια φωνης ειναι πολυ καλα στο να τραγουδανε,τα καναρινια χρωματος εχουν ωραια χρωματα οπως κοκκινο κ. Τ.λ τα καναρινια τυπου τι ειναι;
Αυτό που λέω εγώ προσωπικά είναι ότι αυτοί που ασχολούνται αποκλειστικά με μια συγκεκριμένη ράτσα, το κάνουν έπειτα από προσωπική επιλογή με συγκεκριμένα κριτήρια. Η επιλογή αυτή βασίζεται καταρχήν σε κάποιες βασικές γνώσεις γύρω από τα είδη των καναρινιών, τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας και τις απαιτήσεις τους. Γνωρίζοντας όλα αυτά, μπορεί κανείς να καταλήξει σε μια επιλογή που τον αντιπροσωπεύει, τον ευχαριστεί και τον γεμίζει περισσότερο, μετατρέποντας έτσι την ενασχόλησή του με τη φροντίδα των πουλιών σε μια ευχάριστη και δημιουργική περιπέτεια, μέσα από την οποία προσπαθει να γνωρίσει σε βάθος το είδος με το οποίο έχει επιλέξει να ασχολείται.Λες όσοι έχουν καναρίνια ή οποιοδήποτε ζώο να το αγαπάνε και να το φροντίζουν μόνο και μόνο επειδή είναι ράτσα;
Μη το λέτε παρδαλό το καημένο! Και εμένα ολόιδιο είναι και είναι κούκλος - κούκλα! Δεν ξέρω τί είναι ακόμα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας