Ασθένειες Τι εχει ο γλυκος μου καναρινος, καθεται συνεχεια φουσκωμενος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sfe
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αφού δεν κελαηδάει τι να πω; Και όταν δεν τρώει κάθεται φουσκωμένος πράγμα που δεν είχε ξανακάνει ΠΟΤΕ. Ειδικά την πρώτη μέρα που το παρατήρησα καθόταν όλη την ώρα έτσι, τρόμαξα και σας έστειλα το πρώτο ποστ. Και η μητέρα μου που το είδε τρόμαξε και εκείνη. Χτες, θες επειδή του έδωσα βιταμίνες όπως μου είπε ο dkatgreece τον οποίο και ευχαριστώ πάρα πολύ, θες επειδή ένιωθε γενικότερα καλύτερα, ζωντάνεψε και το είπα από την πρώτη στιγμή, αλλά μετά άρχισε πάλι να φουσκώνει, σημείωσα όμως ότι τρώει με όρεξη.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να παρακολουθείτε το κάθε ποστ κάποιας που κάνει σαν υστερική για ένα πουλί αλλά τα έγραφα όλα όσα του συνέβαιναν:

Edit: Επίσης δεν μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είναι αδρανής, πχ έκανε και το μπάνιο του και τρέχει στα διάφορα μέρη για να φάει μία τους σπόρους, μία το μήλο κλπ, αλλά όταν δεν τρώει κάθεται φουσκωμένος και δεν κελαηδά με εξαίρεση το πρωί μόλις ξύπνησε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει, αν έχει κάτι ή αν είναι απλά άκεφος, help please...

οπότε δεν νομίζω ότι οι περιγραφές μου αποκλείνουν από την πραγματικότητα φίλε Μάκη, οι συνθήκες είναι που μεταβάλλονται σε ένα ζωντανό οργανισμό... Μπορεί να ήμουν υπερβολική, αλλά αυτό είναι λόγω απειρίας και λόγω του ότι το μικρό μου φτερωτό πλασματάκι το λατρεύω.

Εν πάσει περιπτώσει, σας ευχαριστώ όλους αν μη τι άλλο για την υποστήριξη αλλά και γιατί έμαθα κάποια πράγματα σχετικά με το τι πρέπει να προσέχω. Το πουλί το πήγα στο γιατρό και είναι λέει υγιέστατο, απλά ετοιμάζεται για πτερόρροια και πονάει γι αυτό φουσκώνει. Και τέλος, μία φιλική παρατήρηση, εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν, λίγο τη Φράνια αποπήρα και ζητώ συγγνώμη, ούτε και θεώρησα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ότι θα βρώ τη γιατρειά του εδώ μέσα. Ήθελα γνώμες και με βοηθήσατε πολύ σε αυτό, μου έφυγε ένα τεράστιο αγχος τώρα που γύρισα από το γιατρό και αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα γνώριζα καν ότι υπάρχουν κτηνίατροι που δέχονται καναρίνια.
 
Back
Top