Γενικά Τι ισχύει για την μεταφορά πουλιών στα ΜΜΜ

Πριν να ταξιδέψουμε με το ΚΤΕΛ καλό είναι να ενημερωνόμαστε, μέσω ίντερνετ επισκεπτόμενοι τις αντίστοιχες σελίδες, για τα δρομολόγια που επιτρέπονται τα κατοικίδια (πάντα συνοδευόμενα και πάντα εντός καμπίνας, απαγορεύεται διά νόμου η μεταφορά ασυνόδευτων κατοικίδιων και επίσης η μεταφορά τους στο χώρο αποσκευών). Στη σελίδα του ΚΤΕλ Αργολίδας, με το οποίο χρειάστηκε να ταξιδέψω πριν 1 μήνα, τα αντίστοιχα δρομολόγια είναι 3 καθημερινά και είναι σημειωμένα με ένα (Ζ). Λογικά κάτι ανάλογο πρέπει να συμβαίνει στις σελίδες και τα δρομολόγια άλλων πρακτορείων. Έτσι θα γλυτώσουμε από άβολες καταστάσεις και για εμάς και για τους οδηγούς.
 
@jk1980, Μου κίνησες την περιέργεια και μπήκα στη σελίδα του ΚΤΕΛ Κρήτης να δω τι ισχύει. Και διαβάζω αυτό:

Δεν μπορείτε να έχετε μαζί σας ζώα, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα, σύμφωνα με την κρίση του οδηγού, ο οποίος είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος, για το σκοπό αυτό. Εμπιστευθείτε την κρίση του οδηγού! 🤔

 
Μάλιστα! Δεν μπήκα στον κόπο να κατεβάσω μέχρι κάτω τη σελίδα. Αλλά γενικά αυτό το "εμπιστευτείτε την κρίση του οδηγού" εδώ μου κάθεται. Αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες.
 
Back
Top