10-12 ημέρες μου φαίνεται πάρα πολύ για να κρατήσει το νερό και να μην μολυνθεί ή τελειώσει...Χρειάζεται άνθρωπος οπωσδήποτε ή όπως σου λέει ο Αντώνης πιο πάνω μάλλον πολλά χρήματα (δεν ξέρω, το υποθέτω) και χρόνος για το καλιμπράρισμα.
10-12 ημέρες μου φαίνεται πάρα πολύ για να κρατήσει το νερό και να μην μολυνθεί ή τελειώσει...Χρειάζεται άνθρωπος οπωσδήποτε ή όπως σου λέει ο Αντώνης πιο πάνω μάλλον πολλά χρήματα (δεν ξέρω, το υποθέτω) και χρόνος για το καλιμπράρισμα.
Σίγουρα υπάρχει κάποιο κόστος,το πόσο μεγάλο η μικρό εξαρτάται από την διάταξη του χώρου και αν υπάρχει διαθέσιμη παροχή νερού. Γενικα δεν μιλα με για κάτι υπερβολικό.
Η αρχή λειτουργίας του είναι πολύ απλή.
Φανταστείτε το σαν ένα καζανάκι μπάνιου, σε μικρότερες σαφώς διαστάσεις, συνδεδεμένο σε παροχή νερού.
Από εκεί φεύγει ένας πλαστικοςευκαμπτος σωλήνας(που μπορούμε να τον διακλαδωσουμε αναλόγως με τον αριθμο των κλουβιων μας)που καταλήγει σε πιπίλα στο κλουβί από την οποία πίνουν τα πουλια (τύπου ποτιστρα μπιλιας αλλά με ακιδα αντί για μπιλια)
Από προσωπική εμπειρία και σε εσωτερική εκτροφή μάλιστα το νερό δεν είναι να μείνει πάνω από 2 μέρες αυτή την εποχή.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.