Φροντίδα Τι κλουβί να διαλέξω για μονκ;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης warmth
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

warmth

PB New Member
Εγγραφή
30 Απρ 2022
Μηνύματα
2
Πόλη
αθηνα
καλησπερα ..ειμαι σε αναμονη να παρω ενα μονκ μολις απογαλακτιστη κ θελω να βρω τι κλουβι πρεπει να παρω γι αυτο το ειδος...ημουν κατοχος ενος ζευγαριου lovebird κ προφανως το κλουβι που εχω θα ειναι μικρο για τον συγκεκριμενο παπαγαλο
 
Ίσως να σε βολεψει κάτι τέτοιο,που είναι και πιο οικονομικό. Βέβαια δεν ξέρω αν το εμπιστεύονται ποιοτικά και τα υπόλοιπα μέλη! Ας μας πουν τι γνώμη τους.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν φαίνεται αν έχει σχάρα κάτω!

IMG_20220430_231159.webp
 
@Φοίβος Στην περιοχή μου πέρκες εννοούμε τα κλαδάκια ή εμείς οι λάτρεις των αλόγων το λέμε όταν έχει καρφωθεί ένα καρφί στην οπλή του αλόγου. ( παρεπιπτόντως δεν το εύχομαι σε κανέναν ιδιοκτήτη αλόγου γιατί όχι μόνο δεν βγαίνει με αγκύλη αλλά πρέπει να φέρεις ειδικό για να το βγάλει.)
 
@warmth
Η δική σου πρόταση πιστεύω ότι είναι μία καλή και οικονομική λύση στο θέμα κλουβί.
Μπορεί να ζήσει ένα monk, έχει αποσπώμενο ταψάκι,σχάρα, πλαϊνά πορτάκια για ταΐστρες, ποτίστρες και άνοιγμα στην οροφή.
Σίγουρα τα Montana είναι καλύτερα ποιοτικά είναι όμως αρκετά πιο ακριβά.
Για τις πατήθρες, και στην Λάρισα αρκετοί τις λένε πέρκες😊.
 
Screenshot_20220501-132454_Chrome.webp
Εγω παντως αυτο εχω για το green cheek conure μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κλουβι carina οικονομικο 30-35 ευρω το ειχα παρει απο το καταστημα petmat, ευρυχωρο, με μεγαλη πορτα, πορτακια ασφαλειας καταλληλα για να μην τυχον δραπετευσει ο παπαγαλος, με 2 ξυλινες πατηθρες, σχαρα. το εχω τοποθετησει και πανω στο γραφειο μου για να εχει λιγο υψος και να νιωθει καλυτερα ο παπαγαλος μου. Τωρα αν θες να δωσεις ενα καρο λεφτα για να παρεις κλουβι montana η καποια αλλη διασημη μαρκα επιλογη σου, εγω προσωπικα παντως δε συμφωνω. Σιγουρα ειναι καλυτερο το montana αλλα και το συγκεκριμενο το θεωρω μια χαρα και δε δινεις μισο μηνιατικο, και ετσι οπως εχουν γινει τωρα τα πραγματα..
 
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα
Ανάμεσα στα 2 κλουβιά που ειπώθηκαν πιο πάνω
Και

Ποιο προτείνετε;
καμία άλλη πρόταση σε κοντινή τιμή με αυτά τα 2 έχετε;
@warmth εσυ ποιο πήρες τελικά;
 
Το πρώτο θα σου πρότεινα καθώς το δεύτερο είναι λίγο μικρο σε μήκος και θα φθείρεται η ουρά του. Εάν θέλεις κάτι μεγαλύτερο στην ίδια τιμή δύσκολα θα βρεις... Πάντως εάν εχεις χρόνο και όρεξη μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου σε ότι μέγεθος θέλεις. Εγώ εφτιαξα ενα πολύ μεγάλο. Δες εδω για ιδέες https://community.petbirds.gr/forums/Ιδιοκατασκευές-Παρουσιάσεις-Εκτροφείων.21/.
 
Back
Top